Author Topic: Gunung Padang  (Read 2541 times)

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.673
  • View Profile
Gunung Padang
« on: September 12, 2014, 12:07:19 pm »
http://www.wakingtimes.com/2014/09/10/lost-civilizations-existed/

Dr. Natawidjaja og kollegaer har gravet ved det indonesiske Gunung Padang fund.  De har opdaget at stedet ikke er en naturlig høj, men en gammel pyramide. Alderen var først anslået til 2000 før vor tidsregning, men de seneste dateringer giver en alder på omkring 21.000 år før vor tidsregning. Pyramiden er megalitisk, så der har været en avanceret civilisation dengang, ikke blot stenalderfolk.

Så dette fund er endnu et fund der viser at der har været civilisationer på jorden længe før sumererne og ægypterne.

Det tænkes at disse civilisationer blev udryddet ved en kosmisk hændelse, som et nedslag af et himmellegeme på jorden, for ca 12.900 år siden. Man har fundet store mængder nano-diamanter i Nordamerika og Europa fra denne periode. Disse kan kun opstå ved et nedslag fra kosmos, fx en komet, der rammer jorden.
« Last Edit: September 12, 2014, 12:09:01 pm by anders »

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.673
  • View Profile
Re: Gunung Padang
« Reply #1 on: June 05, 2016, 05:15:37 pm »
Atlantis og Gunung Padang.

Gunung Padang er et tempelområde på øen Java, som er en del af Indonesien. Templerne har været kendt I umindelige tider, men er ikke blevet videnskabeligt undersøgt før 2011, hvor den fremtrædende videnskabsmand Dr Danny Natawidjaja med en karriere I New Zealand, USA og Indonesien startede undersøgelser.

Templerne ligger på noget man betragtede som et naturligt bjerg men Natawidjaja fandt ud af at bjerget var en meget gammel pyramide. Som var påbegyndt på et tidspunkt mellem 13,600 og 28,310 år før nutiden. Tidsbestemmelser så langt tilbage I tiden er meget usikre, derfor kan starttidspunktet ikke angives med større præcicion.

Natawidjaja har læst om opdagelsen af dryas-kometen der skabte den såkaldte syndflod, og han mener at syndfloden også har ramt Java dengang. Flodbølgerne har tilsyneladende rullet flere gange rundt om jorden.  Han regner tidspunktet for flodbølgen som 11,600 år før nu. Videnskaben har åbenbart ikke været I stand til at fastslå tidspunkt for dryas-kometen præcist, så angivelserne varierer fra 11,600 til 12,900 år før nu. Platon sagde 11,400 år før nu, så Platons tidsangivelse er muligvis mere nøjagtig end videnskabens. Gunung Padang pyramiden er altså fra før syndfloden, og dermed noget af det ændste byggeri man har fundet på jorden.  Natawidjaja mener at man kan argumentere for at Atlantis var en global kultur med byer mange steder, men koncentreret omkring det vuværende Java. På syndflodstidspunktet var havoverfladen 125 meter lavere end nu, og det nuværende Javahav var dengang et tropisk frugtbart lavland, der lå 60 meter over havets overflade. Her har formentligt ligget byer, og her kan hovedstaden for Atlantis have ligget. Grækerne havde ikke noget navn for Stillehavet, alt hvad der lå udenfor Middelhavet var ret ukendt for dem. Hvis de skulle beskrive en beliggenhed som Java, så var det måske rigtigt at sige ude I Atlanterhavet.

Dette lavland, der nu er sunket I havet og som nu udgør Javahavet var rektangulært ca 300 x 900 km  og omgivet af bjerge på tre sider. Det passer forbløffende godt på Platons beskrivelse af Atlantis.. Planton beskriver Atlantis hovedstad som beliggende I et rektangulært lavland der målte 2000 x 3000 stadier, eller 370 km x 550 og omgivet af bjerge. Der voksede træer med frugter der beskrivves som kokosnødder. Der er ikke ret mange steder på jordkloden, der passer på den beskrivelse. Men det nuværende Javahav, eller det der dengang var et lavland, gør.

Gunung Padang pyramiden er bygget af store sten (I snit 250 kg) af den hårde bjergart andesit, som man dengang har bearbejdet, på en måde som må have krævet en høj teknologi. Man har også flyttet disse sten. Det nærmeste stenbrud af den art er ca 100 km væk, og der ligger bjerge imellem, så transporten ville selv I dag være vanskelig.

Gunung Padang  pyramiden er ca 90 meter høj, og grundfladen ca 900 m x 900 m.
Keopspyramiden er ca 140 m høj og grundfladen er ca 230 m x 230 m.
Gunung Padang pyramiden skulle således have et større rumfang end Keopspyramiden.

Ifølge undersøgelser med jordgennemtrænngende radar indeholder Gunung Padang  pyramiden 3 kamre. Det største er 9 x 10 m bredt og 5 m højt. Til sammenligning er kongekammeret I keopspyramiden 5 x 10 bredt og 6 meter højt. Så de to kamre er af sammenlignelig størrelse. Det kunne være interessant at udforske kamrene I Gunung Padang pyramiden, men det sker ikke foreløbigt. Der mangler penge.