Author Topic: Korruption i FDA og CDC  (Read 1546 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.654
    • View Profile
Korruption i FDA og CDC
« on: June 01, 2016, 11:17:10 am »
Den danske lægemiddelstyrelse/sundshedsstyrelse (FDA) støtter sig tilsyneladende bevidstløst til den amerikanske lægemiddelstyrelse. Man har det indtryk at hvis et lægemiddel bliver godkendt i USA så bliver det tilsyneladende bevidstløst godkendt i Danmark.

Den amerikanske lægemiddelstyrelse er ligesom den amerikanske sundhedsstyrelse (CDC)  berygtet for at være håbløst korrupte.

Rent undtagelsesvist sagsøger man nu den forrige direktør for FDA for korruption og organiseret kriminalitet (Mafia-virksomhed).
Dr. Margaret Hamburg blev indsat af den berygtede præsident Barack Obama 22. maj 2009. Hun blev afsat 4. januar 2015.

Hun er anklaget for forskelligt.
1. Hun havde før hun blev direktør store aktieposter i et selvskab der producede giftigt kviksølv-amagam til tandlæger. Hun lovede at sælge alle sine aktier i kviksølvamalgam, men det gjorde hun ikke. Hun havde også aktier i firmaer som producerede vacciner.

2. for at have modtaget af størrelsesordenen 300 millioner dollars som en form for bestikkelse fra lægemiddelfirmaet Johnson & Johnson, og for til gengæld at have tilladt at Johnson & Johnson solgte lægemidlet Levaquin (beslægtet med Cipro), som mange mener forårsager bl. a. Parkinsons, Alzheimers, senesprængninger mm.

3. for at have tilladt det smertestillende middel  Zohydro, trods at de fleste sagkyndige mente det burde forbydes. Hendes mand havde store aktieposter i firmaet Alkermes som fremstillede Zohydro.

4. for at lade FDA fortælle borgerne at kviksølv i tænderne var ufarligt, trods at mange sagkyndige mente at det var vanvittigt giftigt.

5. for at tillade uhæmmet brug af antibiotika i landbruget, resulterende i multiresistente bakterier.

6. for at slække på FDAs regler om at FDA-ledere ikke måtte modtage bestikkelse. Hun begrundede det med at det var umuligt at finde fagfolk som ikke var bestukket.

7. for at udnævne sin efterfølger (den nuværende direktør) Dr, Robert Califf, trods at det var kendt at han modtog bestikkelse fra lægemiddelfirmaer, bl. a. Johnson & Johnson, Bayer og Roche. Da nogen kritiserede valget af dr. Califf som direktør forsvarede hun det med at bestikkelse var helt almindeligt blandt dem der lavede videnskabelige undersøgelser af lægemidler. Califf er berygtet for at godkende eller arbejde for at godkende lægemidler som bl a. Vioxx og Xarelto.

CDC har nogle lignende funktioner som FDA og godkender fx vacciner. Den tidligere direktør for CDC Julie Gerberding har modtaget penge fra Merck som producerer vacciner, men hun er ikke for tiden anklaget ved retten for organiseret kriminalitet.

En anden person med nogle ledende poster i lægemiddel-forskningen (og dermed godkendelsen af lægemidler), Dr. Richard Borison, er undtagelsesvis blevet anklaget og dømt, og afsoner for tiden 15 års fængsel for at have modtaget 10 millioner dollars for at svindle med afprøvningen af lægemidlet Seroquel, som blev afprøvet på patienter, som ikke havde givet deres samtykke til forsøget.

Medierne som kontrolleres af magthaverne omtaler sjældent korruptionen i FDA og CDC, og udbreder i stedet ideen om at patienterne bare skal tage deres medicin, og borgerne bare skal modtage deres vacciner, og de skal ikke bekymre sig om hvem der tjener penge på det.

/Anders
.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/06/01/industry-money-unsafe-products.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160601Z2&et_cid=DM107070&et_rid=1508236906