Author Topic: Fjernhealing?  (Read 460 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.600
    • View Profile
Fjernhealing?
« on: September 05, 2014, 11:46:08 am »
Kære venner,

På nettet faldt jeg over en organisation, der healer gratis http://www.heartsandhands.dk  med tiltagende alder er der altid noget der skal repareres på, så nu spørger jeg, er det noget I kender?

Man kan åbenbar besøge nogle af healerne eller benytte sig af fjernhealing! Sidstnævnte kiggede jeg på for mange års siden, da nogen havde nogle apparater, hvor der skulle indsættes en bloddråbe. Metoden blev dengang indført af en læge (har glemt navnet). Dette foregår dog i dag på en anden (ikke mekanisk) måde.

Organisationen blev startet af Lars Muhl, der stadig er formand og andre kender ham sikkert som sanger, foredragsholder m.m.

Jeg anser mig selv som rimelig alternativ og har ind imellem berettet herom i det nu desværre ophørte ”diføt-nyt”. Såsom erfaringer med akupunktur, et middel mod parodontose, erfaringer med MMS o.s.v.

Nylig plagede skaden efter et 50 år gammelt biluheld (piskesmæld?) igen og eftersom kiropraktoren ikke længere kunne hjælpe, prøvede jeg en lokal craniosacralhealer. Forbløffelsen var stor over smertefrihed efter en blid 1/2 times behandling – men alt alternativ skal man jo selv betale!

Nu kunde jeg god tænke mig at høre noget om den omtalte organisation.

Med venlig hilsen

Albert