Author Topic: Graz 29-09-2017 - 01-10-2017  (Read 49959 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.676
    • View Profile
Graz 29-09-2017 - 01-10-2017
« on: October 03, 2017, 09:58:18 am »
Fri energi kongres i Graz
I weekenden var jeg til kongres i Graz, hvor der skulle demonstreres 2 maskiner i kilowatt klassen. Den ene opfinder meddelte en time før kongressens start at han på grund af mordtrusler ikke turde komme. Den anden opfinder (fra Georgien) mødte op, men hans maskine var blevet standset af EUs myndigheder i Grækenland. De ville ikke tillade at den kom ind i EU. I stedet havde han forsøgt at smugle komponenterne enkeltvis ind i EU, og samle dem på stedet. Men ikke alle komponenter nåede frem, så maskinen kunne ikke demonstreres.
Adolf Schneider demonstrerede en Thane Heins/Bill Alek transformer, som mindede om dem vi har eksperimenteret med i foreningen. Han demonstrerede noget der lignede OU.
Der var foredrag om forskellige alternative helbredelsesmetoder, typisk med frekvenser, som havde givet glimrende resultater.
En mand havde genskabt Wilhelm Reichs cloudbuster, havde fået dem seriefremstillet, og havde opstillet et antal i udkanten af Sahara. resultatet havde været fuldstændigt som beskrevet af Reich, det begyndte at regne, og efter et par år havde tusindvis af nyplantede frugttræer båret frugt. Det var en fantastisk positiv historie. Det kan anbefales at man besøger en af de nydannede oaser, og medvirker til dannelsen af flere oaser. Der er masser af ørken, hvor man kan lave nye oaser.
 
Der var også meget spændende nyheder om kold fusion, fri energi og antigravitation.