Author Topic: En demo af en OU transformer  (Read 33892 times)

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.669
  • View Profile
Re: En demo af en OU transformer
« Reply #135 on: February 27, 2015, 10:18:12 am »
Vi besøgte Bill Alek og Ms Aurora i Scottsdale AZ. Vi tilbragte en dag sammen med dem.
De bor i en millionær-villa i et gated community, en mondæn landsby omgivet af en høj mur, hvor til man kun kommer ind hvis man har et password til porten.
Alligevel har de haft indbrud i villaen, formodentligt foretaget af et eller andet intelligence-agency.
I villaen er der laboratorium for udvikling af fri energi, og reoler med gamle maskiner, fx Tom Beardens MEG.
Nu bruges al tiden på Thane Heins transformere, når der ikke holdes pause på den mondæne club. Klubben svarer til en engelsk overklasse-club i London, hvor man er medlem, og kun bliver medlem på anbefaling af andre medlemmer. I klubben er man omgivet af tjenende ånder, der serverer whiskey, eller urtethe, eller hvad man nu foretrækker. Bill Alek havde sit eget villa-telt ved en svømmepøl med et bord og to ligggestole og to lænestole.
Ms Aurora røg en sjælden gang marihuana, hvilket er lovligt i Arizona, hvis man har en lægeerklæring. Hun er ret gammel måske 70, men voldsomt vital. Hun står for den forretningsmæssige side af sagen, Bill for den tekniske. Ms Aurora er spirituel, og husker sine tidligere reinkarnationer, og har kontakt til rumvæsener, og er selv fra Orion, men har tilbragt mange reinkarnationer på jorden. Har bl. a. kendt Leonardo la Vinci.
Aurora er i øvrigt en stor tilhænger af
* krystaller som programmeres af ikke-fysiske rumvæsener til chakra-frekvenser og andre helbredende frekvenser
* nano-sølv-vand, som virker helbredende på fx Ebola
* urte-præparater som citron-frø-ekstrakt (?) som også virker helbredende på virus-sygdomme
* en eller anden form for meditation eller healing, som er svær at definere. Når man er i nærheden af hende, invaderer hun ens væsen, og rokerer lidt omkring på tingene i ens sind.
Hun ved stort set alt om konspirationsterapier, og spirituelle emner.
Hendes foretrukne kanaliseringer er dem fra "The Uranthia Book". Jeg nævne "Seth Speaks", men det syntes hun var mere upræcist, og mere forenklet. Vi talte ikke om "Ra The Book of One".
Hun taler gerne om
* chemtrails
* kokainsmugling foretaget af USAs toppolitikere og embedsmænd, fx Bill Clinton
* hjernevask, mind control,
* walkins, Ruth Montgomery
* Christ Consciousness, og Jesus Christ
* diverse rumvæsener
* UFOer styret af aliens
* UFOer styret af grupper knyttet til USAs regering.
* diverse former for alternativ helbredelse
Egentlig synes jeg at vi var meget på bølge-længde. Vi kendte nogenlunde de samme kilder. Der var meget lidt jeg kunne nævne, som hun ikke kendte, og omvendt.
Hendes råd var i almindelighed aldeles glimrende.
Når hun gav et råd om et hotel eller et restaurant eller en seværdighed, så var rådet glimrende, restauranten glimrende og ikke vanvittigt dyr, og hotellet glimrende og ikke vanvittigt dyrt.
F. eks fik hun os installeret på Sedona Sky Ranch, en slags hotel/motel i Sedona, hævet måske 500 meter over byen. Hotellet var aldeles glimrende, og ikke vanvittigt dyrt. Det var et godt sted at kigge på UFOer, og vi fik anvisninger på hvordan vi skulle se UFOer. Sedona er en New-Age by, med masser af forretninger, der sælger krystaller, meditationsbøger, og al litteratur i New Age branchen. Også forretninger,  hvor man kommer i kontakt med rum-væsener. Vi besøgte en forretning, hvor de havde forbindelse med rumvæsener. De arrangerede nat-ture ud i ørkenen, hvor man kørte 10-20 mennesker ud i ørkenen. På et aftalt tidspunkt ankom der så nogen UFO-er, som udførte et skuespil på himlen, hvor de bevægede sig frem og tilbage i mønstre. Guiden pegede på UFO-erne med en laser, og de 10-20 mennesker, som var udrustet med militære night-vision-goggles eller elektroniske nat-kikkerter, kiggede så på UFO-erne, der her kun optrådte som lysende punkter på himmelen, der bevægede sig på måder som intet normalt himmellegeme ville bevæge sig. De havde mere end 95% success-rate med disse UFO-forestillinger. Gæsterne fik pengene (ca 60 USD)  tilbage, hvis de ikke så UFOer. Desværre var der en stor UFO-konference i Phoenix, mens vi var der, så alle guiderne var til UFO konferencen, og der var ingen ture ud i ørkenen mens vi var der. 
Vi så hende to gange med ca en uges mellemrum. Den første gang kunne hun kun gå meget langsom, og kun med hjælp fra andre. Hun var faldet på noget is (sjældent forekommende i Arizona) og havde brækket nogle knogler, revet nogle sener og muskler over. Hendes ene ben var sat ud af funktion. En kirurg havde sat hende sammen igen med metalskinner og skruer installeret inden i hendes ben. Kirurgen sagde at det var umuligt at fjerne metal-konstruktionen igen. Han havde sat den ind mens hun var under total-bedøvelse, så hun havde ikke kunnet protestere. Det gjorde hun, da hun  kom til bevidsthed. Hun fyrede kirurgen og ansatte en anden til at fjerne metal-konstruktionen.  Da vi mødte hende den anden gang, ca en uge senere, havde hun fået fjernet metalkonstruktionen, og gik næsten normalt. Så hun var kommet sig ekstremt hurtigt efter en operation som den første kirurg sagde var en umulighed.

Bill Alek viste os en 100 Watt model, med nogenlunde samme opbygning som den vi har set demonstreret i en video. Han havde brugt en 3-4 måneder på at optimere geometrien af transformeren, og skulle nu bruge ca 2 måneder på at optimere "H-bridge" kredsløbet. "H-bridge" (jeg ved ikke hvordan man staver det) er vistnok et udtryk fra switching power supply teknikken. Han havde en mikroprocessor, som bl. a. styrede 8 FET-transistorer(?), switches, som lukkede op for, eller lukkede ned for forbindelsen til blyakkumulatorerne, som var på input siden. Blyakkumulatorerne ( 4 x 4Ah 12V gel-batterier i serie, så de leverede 48V) virkede som  en stor kapacitor på inputsiden. Svingningerne i primær-vindingen kunne så sende energi tilbage i akkuerne i halvdelen af svingningsperioden. Når faseforskydningen var større end 90 grader, så blev akkuerne på primærsiden opladet.

Demonstrationen var helt overbevisende. Bill havde ment at vi måske kunne få en 100W model med hjem, men den var ikke helt færdig, så han ville sende den med posten i April. Vi får se.
« Last Edit: March 03, 2015, 12:52:47 am by anders »

Ole Nielsen

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 91
  • View Profile
Re: En demo af en OU transformer
« Reply #136 on: February 27, 2015, 11:41:16 pm »
"H-bridge" (jeg ved ikke hvordan man staver det) er vistnok et udtryk fra switching power supply teknikken.

En "H-bridge" er en to faset switch bro. En "totem pole" er en enfaset switch udgang med to halvleder switche (transistorer). Totempælen har de to switche siddende mellem den positive spænding og nulpunktet (eller negativ spænding) og tændes på skift, så udgangen enten er positiv, svævende eller nul volt (negativ spænding). H-broen har to af disse udgangstrin. Ved at "switche" med en høj frekvens og pulsbredde modulere (PWM) med en lavere sinus frekvens kan der laves en sinus spænding med meget høj virkningsgrad da der ikke afsættes ret meget varme i transistorerne fordi de enten er helt tændte eller helt afbrudte. Teknikken benyttes f.eks i invertere (vekselrettere), motorstyringer og klasse D audio forstærkere.

/Ole

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.669
  • View Profile
Re: En demo af en OU transformer
« Reply #137 on: March 03, 2015, 12:20:11 am »
Jeg måtte ikke fotografere den sidste udgave af Bill Aleks transformer.
Men den lignede den første transformer.
Den havde nu 5 Metglas C-kerne-par i stedet for 4, 2 x 2 gennem primærspolen, og gennem de to sekundærspoler 1 x 1 Metglas C-kernepar.
Hvert C-kerpar var ca 30 mm bredt, og ca 90 cm langt.  Jeg kan ikke lige finde disse kerner i Metglas kataloget.
Den ene primærspole var 3 mH 1.4 Ohm, og de to sekundære viklinger var 120 mH 16 ohm hver.

Målingerne på denne transformer er vedlagt som en pdf-fil

=============================================
Bill Alek demonstrated very convincingly OU with his new transformer, which he had spent 2 months optimizing. We were not allowed to photograph it, but I noticed the following:

It consisted of a primary coil, 3 mH, 1.4 Ohm, through which there were 2 x 2 Metglas C-kernel-pairs.
Of two secondary coils, 120 mH 16 Ohm each, through each there were 2 x 2  Metglas C-kernel-pairs. + 1 x 1 Metglas C-kernel-pair.
So we had 5  Metglas C-kernel-pairs in three groups. Two groups of  2 x 2  Metglas C-kernel-pairs. One group of 1 x 1 Metglas C-kernel-pair.
So each 2 x 2  Metglas C-kernel-pair connected the primary coil and one of the two secondary coils.
The one 1 x 1 Metglas C-kernel-pair connected the two secondary coils.


All C-kernel-pais were identical and 30 mm wide and 90 mm long. I have not yet found exactly these  C-kernel-pais in the Metglas catalogue.

Please find attached measurement documents, showing 16W out, 7 W in from an audio power amplifier fed with 7 kHz sinus from a tone generator.

Bill Alek told us he could make this transformer deliver 100 W out with his not yet optimized H-bridge.
« Last Edit: March 03, 2015, 03:50:31 am by anders »

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.669
  • View Profile
Metglas F3CC
« Reply #138 on: March 03, 2015, 12:42:23 am »
F = ca 90 mm, rather 82 mm than 102 mm.
D = ca 30 mm

Bill Aleks C-core-pairs were either
AMCC-32, (AMCC-63), F3CC0032 or (F3CC0063).
As I was not allowed to measure or photograph the cores, I cannot say for certain which type it was.

See attached catalogue of Metglass C-core-pairs.


anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.669
  • View Profile
Gerrit
« Reply #139 on: March 08, 2015, 12:38:15 am »
Min bekendte Gerrit i Holland har nu bygget en Bill Alek transformer, og målt 2 W ind og 11 W ud. Han er ekstatisk. Han tager den til København en af dagene, så jeg kan se den.


anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.669
  • View Profile
Re: En demo af en OU transformer
« Reply #140 on: March 15, 2015, 06:14:06 pm »
I have recently had a lot of unexplicable problems with my energy experiment equipment .

Two analogue oscilloscopes have failed for no good reason.
Two power supplies have failed for no good reason
My laptop which had the userinterface for my digital oscilloscope and my digital signal generators has disappeared.
My 5 Metglass C-shape transformer cores have disappeared. These were approximately identical to the cores used by Bill Alek, and were necessary for the replication of the experiment.
My thermostatically controlled soldering iron failed, and the temperature approached 500C. It seemed to attempt to start a fire...
 
I have since last weekend frantically tried to rebuild a useful measurement setup.
I still have a digital Fluke oscilloscope, which is good at measuring phase angles.
I have built a new signal generator with a fixed 10 kHz frequency.
I have wound a new transformer using Nanoperm cores, which is not what Bill Alek is using.

I use the 10 kHz signal generator, and send the signal through a HiFi amplifier to amplify it to around 20 V RMS. I send the signal through a 35V 100 mikroFarad bipolar capacitor to remove any trace of DC, through a 6W 1.1 resistor to be able to measure current, and then through the primary windings of the transformer.

I load the secondary windings with either 0 ohm, 27 ohm, 47 ohm or 74 ohm or infinite ohms.
I measure the voltages across the 1.1 ohm resistor, the primary windings, and the secondary windings. I measure the phase delay of the current relative to the voltage over the primary using the Fluke scope.
I have now made 5 measurements with different configurations giving COP between 0.97 and 0.99, and one with COP= 0.84. So during my latest series of measurements I have seen no OU.

I have ordered a new signal generator, which would allow me to adjust the frequency, but it has not yet arrived.

It seems at the moment unlikely that I will be able to demonstrate OU on Tuesday.

So now I am depressed, and wondering what the next step should be.

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.669
  • View Profile
Re: En demo af en OU transformer
« Reply #141 on: March 17, 2015, 11:39:57 pm »
Jeg har i dag lavet mange målinger på to Thane Heins/Bill Alek transformers ved frekvenser fra 1 kHz til 40 kHz, med spændinger typisk op til 5 V RMS, og belastninger på 27, 47 eller 74 ohm.
Jeg brugte et Fluke 105B ScopeMeter til at måle faseforskydningen,  og et UNI-T UT61E True RMS Multimeter til at måle spændinger (og strømstyrker)
Jeg så i dag ikke væsentlig OU.
COP lå typisk omkring 1.00. Der var tilsyneladende en væsentlig usikkerhed på strømstyrken til primær viklingen. UNI-T meteret havde svært ved at beslutte sig for en entydig spænding over den shunt-modstand (1.1 ohm) som jeg brugte til at måle strømstyrken.

Jeg havde faktisk 2 forskellige Thane Heins (professionelt fremstillede) transformere med almindeligt transformer-stål som kerne. Den ene havde 1500 viklinger i primæren, og 750 viklinger i hver sekundær. Den anden havde 3000 vindinger i primæren, og 1500 i hver sekundær.
Derudover havde jeg en Bill Alek transformer med 3 primær vindinger og 2 x 19 sekundær vindinger.

Så jeg har nu voldsomt meget hardware til afprøvning. Jeg burde dokumentere her præcist hvad jeg har, og hvilke målinger jeg har foretaget.

De resultater jeg fik i dag var desværre ikke særligt OU.

Jeg begynder så lidt at tvivle på mine tidligere OU-resultater. Det er ikke særligt behageligt.
Måske OU her er et ustabilt fænomen. Somme tider OU? OU for nogen personer ikke for andre?

Hmm, Ikke så sjovt!

/Anders