Author Topic: AtlasPROfilax  (Read 654 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.600
    • View Profile
AtlasPROfilax
« on: September 02, 2016, 11:01:45 pm »
www.atlasprofilax.com

René-Claudius Schümperli udviklede 1993-1996 en revolutionerende terapi. Tilsyneladende en afbalancering af energistrømninger i kroppen. Angiveligt en art kiropraktik, hvor man roterer den øverste halshvirvel på plads.

En engangsbehandling er nok, og giver livsvarige resultater. En halv times blid massage af hals og ryg forårsager tilsyneladende at den øverste halshvirvel glider på plads, og energistrømningerne i kroppen afbalanceres.

Jeg har en veninde som gik til Atlasprofilax I/S, Kaliforniensvej 23, 2300 København S, (Atlasprofilax@live.dk, 25 33 80 77) og fik en halv times behandling. Hun er fuld af lovord om behandlingen. Hun havde for 1-2 uger siden hold i lænden. Lægen gav hende noget Ibuprofen, men det dæmpede kun smerterne, det kurerede ikke problemet. Da lændesmerterne fortsatte og hun havde spist alle de Ibuprofen hun havde fået, gav jeg hende en art massage og noget Curcumin, og nogle andre kosttilskud. Så gik lændesmerterne pludseligt over. Jeg bad hende gå til en kiropraktor for at blive efterset, men hun havde hørt lovord om Atlasprofilax, og gik i stedet derhen med forbløffende gode resultater. Før havde var hendes ben af lidt forskellig længde, hvilket gav hende en svagt asymmetrisk gangart, og gav hende forskellige problemer. Nu er hendes ben pludseligt lige lange, , (det burde være umuligt) og hun går smukkere. Hun føler nogle forandringer i kroppen, og føler at kroppen fungerer bedre.  Hun ser pludseligt betydeligt mere positivt på sin krop.

Denne terapi kan åbenbart kurere mange forskellige ting: spændinger i nakken, nakkestivhed, rygsmerter, lændesmerter, diskusprolaps, knæsmerter, fordøjelsesbesvær, osv osv osv. Terapien er genial, fordi en enkelt kortvartig behandling giver varige positive resultater. Den kostede dog 1700 DKK.

Jeg har aldrig hørt om den terapi før, men den fortjener åbenbart en større udbredelse. Den bliver undertrykt som så meget andet.