Author Topic: Grander  (Read 1625 times)

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.648
  • View Profile
Grander
« on: March 25, 2015, 02:50:26 pm »
grander melder i dag:
   
   Grander Vandvitalisering Nyhedsbrev
   
   Vandvitalisering 
   to:
   Anders Heerfordt
   25-03-2015 13:52
   
   
   Sent by:
   "Vandvitalisering" <kn=vandvital.dk@mail65.atl11.rsgsv.net>
   
   Forskning i Vandstrukturer på DTU:  Et paradigmeskifte folder sig ud.

Så er foråret kommet og med det også spirende ny inspiration fra DTU.
Igennem 10 år har vi hjulpet mennesker til bedre sundhed og samtidig sparet miljøet for en masse unødig kemi, vedligeholdelse og vandspild.
En stor tilfredsstillelse på mange måder, men også en proces, hvor vi møder meget modstand og skepsis.  Vi har haft mange undersøgelser fra Østrigske og Russiske forskere som dokumenterede revolutionerende virkninger og sammenholdt med resultaterne i marken, har vi følt os på sikker grund:  Ændringen i vandstrukturen medfører positive forandringer i den mikrobiologiske proces. Og det skaber resultater, både for sundheden og for miljøet.

Nu er forskningen i Vandstrukturer også kommet til Danmark. DTU har haft en professor fra Italien til at forske i Vandstrukturer. Konklusionen er bl.a. at:

- Vand fungere som en antenne der transmitterer og forstærker signaler i levende celler. (Præcis det samme som når vi taler om informationer i vand)

- Vandstrukturen er afgørende for hvordan denne transmittering foregår.

- Vand kan danne sammenhængende strukturer, som gør det i stand til at lagre energi, der kan frigives som et signal, hvis vandet påvirkes med en svag elektromagnetisk impuls ved en bestemt frekvens. Da 99 procent af menneskekroppen er vand molekyler, kan opdagelsen føre til et paradigmeskift i biologi og medicin. (virkningsprincippet i Grander Vandvitalisering)

Se hele artiklen fra DTU avisen her:

http://emagstudio.win.dtu.dk/E-books/DTU-Avisen/DTUavisen_1503_ny/#/8/

Med denne nye forskning i hånden, har du måske nogle ideer til hvordan Grander Vandvitalisering kan gavne dig selv eller andre. Lad os høre fra dig, så vi kan få paradigmeskiftet ud i verden.


   

tineja

 • DIFØT medlemmer
 • Newbie
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Re: Grander
« Reply #1 on: April 06, 2015, 11:55:55 am »
Ja, der er en grund til at vand er helligt i de fleste kulturer på jorden. Hvem husker ikke japaneren Moto's forsøg med bøn / intention med følelsen / emotionen af taknemmelighed / kærlighed / medfølelse sendt  af forskellige fosøgspersoner til det forurenede vand med de ødelagte vandkrystaller ? Og hvordan vandet reagerede på disse personers intentioner med at gendanne de smukkeste perfekte krystaller ?

Nu er det ikke 99 % af mennesket der består af vand, som der står i DTU artiklen, men ca 60 % (gamle mennesker) - 80 - 90% (nyfødte). er der mon andre fejl?

Jeg lytter til mange kloge mennesker, og en af dem er Peter Schenk, hvis computerprogram AQUAWARE jeg har købt. Det renser først gamle påvirkninger af vandet - slate - til oprindelig essens. Derpå er der et hav af muligheder for at energitisere / balancere kroppen og de mentale, etiriske og spirituelle felter i og udenom. Man bruger også sin egen stemme = lydfrekvens -> reorganiserer strukturen i vand og cellerne og felterne omkring os. Man siger: I honour the space in which you (vandet) exist.

Min kat fik tæv af en gammel hankat for et par dage siden og blødte og haltede slemt på det ene bagben. Jeg gav den 2 skåle med behandlet vand at vælge mellem: 1 med "pets, well-being" og 1 skål med "wound care". Den har aldrig drukket så meget vand før! Den valgte wound care skålen og hopper glad og rask rundt idag 3 dage senere :-)

Tjek http://www.moderndaymystic.com/

God påske alle sammen!

Tine