Author Topic: Himmlers dagbog fundet i Rusland?  (Read 1872 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.673
    • View Profile
Himmlers dagbog fundet i Rusland?
« on: August 04, 2016, 10:45:19 am »
http://www.veteranstoday.com/2016/08/03/secrets-of-the-holohoax-and-zionist-fantasies/

For nogle år siden blev vi blevet præsenteret for Hitlers dagbog, som hurtigt blev afsløret som ren svindel.
Nu præsenteres vi for Himmlers dagbog, som sandsynligt også er svindel.
I 1988 kom det frem at Himmlers dagbog lå i en bankbox i Israel. Den blev aldrig offentliggjort, antageligt fordi den fortalte en anden historie end den officielle. En historie hvor tyskere ikke var massemordere, og hvor man ikke myrdede millioner af jøder i gaskamre.
Hvis Himmlers dagbog i den israelske bankbox er ægte, så er den dagbog der nu promoveres af massemedierne sandsynligt et falsum.

Ifølge den officielle historie begik Himmler selvmord med cyanid efter at han blev taget til fange ved Oldenburg. Som så meget anden officiel historie er det løgn. Himmler blev myrdet af englænderne. Den britiske efterretningsmand  Doug Collins var til stede da Himmler blev myrdet. Englænderne pryglede ham ihjel, så hans lig blev til en blodig klump. Så trak de hans bukser ned for at eksponere hans kønsdele, hvorefter de fremviste det skændede lig ved en slags parade, hvor de britiske soldater kunne gå forbi liget.

Denne version af Himmlers død egnede sig ikke til officiel historie, så som sædvanligt opfandt man en passende løgn.

Göring blev efter sigende myrdet på lignende måde. Rudolf Hess blev også myrdet, men han blev erstattet af en skuespiller.