Author Topic: August 2016  (Read 560 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.604
    • View Profile
August 2016
« on: July 22, 2016, 01:13:32 pm »
De onde skjulte styrende kræfter er ikke så begejstrede for Donald Trump, som muligvis er et ærligt menneske.

Der har været mange forslag fremme, så som at slå ham ihjel, eller lave et statskup.

Det ser ud til at der arbejdes på den sidste mulighed, En gammel plan er hevet op af en skrivebordsskuffe. Den går ud på at fyre en atombombe af i en amerikanske storby og lave et statskup i forvirringen.

https://www.youtube.com/watch?v=BPVzr4hmPes

De skjulte kræfter styrer Ukraine hvor regimet er dybt kriminelt, korrupt og udemokratisk. Regimet råder over atombrændsel til atomkraftværker, og sælger det gerne på den sorte børs. Tidligere rådede de vist over atombomber, men de har vist solgt dem alle sammen til bl. a. Iran. (Hvorfor have et program til udvikling af atomvåben, når man bare kan købe dem færdige på det sorte marked?)

Den officielle historie om atombomber er at de er meget svære at lave, den uofficielle er at man kan lave dem, om ikke i et køkken, så i et maskinværksted eller lignende. Med en passende opskrift, og noget atombrændsel fra et atomkraftværk, noget lithium fra nogle gamle batterier, kan man relativt nemt lave en bombe på op til 1 kilotons.

De skjulter kræfter har arrangeret adskillige transporter med atombrændsel fra Ukraine gennem havnen i Odessa med skib til Georgien. Derfra med lastbil gennem Tyrkiet (som er med på den værste (ide)) til Mosul i Irak. Der styrer CIA og dermed Islamisk Stat universitetet, som har et veludstyret værksted, hvor der foregår en seriefremstilling af små atombomber på 0.5 kilotons. Der er foretaget 3 vellykkede prøvesprængninger (måske mod regeringsstyrker i Irak eller Syrien) og 3 af de fremstillede atombomber er sendt til USA hvor planen er at fyre dem af i nogle amerikanske storbyer. Sådanne atombomber er nok til at hver kan slå omkring 1000 mennesker ihjel, og det burde være nok til at skabe tilstrækkelig forvirring og ophidselse til at man kunne erklære undtagelsestilstand, og man kunne glemme præsidentvalget. Samtidigt kunne de der var med i projektet tjene en masse penge ved at foretage passende børshandeler i dagene op til hændelsen.

Planen er tilsyneladende at fyre bomberne af i august.  Der er selvfølgeligt nogen der arbejder på at det ikke skal ske. Vi får se. Det kan være vi får en "varm" august...