Author Topic: Keely med flere  (Read 652 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.600
    • View Profile
Keely med flere
« on: July 09, 2016, 10:31:48 pm »
Jeg har læst bogen "Secret Science and the Secret Space Program" af Herbert G. Dorsey III.
Denne bog fra 2015 handler om fysikkens historie, og det hemmelige rumprograms historie.

Antigravitation og fri energi er blevet opdaget gentagne gange.

Keely beherskede fri energi og antigravitation tilbage omkring 1880. Han demonstrerede engang levitation af en genstand  som vejede omkring et ton. Med et par ledninger kunne han tilføre tilstrækkeligt energi (eller hvad han nu tilførte) til at genstanden kunne lette fra jorden og forblive svævende over jorden i nogle minutter.

Omkring 1888 begyndte Keely at bygge sit eget luftskib, som han videreudviklede i årene frem til 1893. Luftskibet kunne flyve, og blev rost af det amerikanske krigsministerium i 1896.

13. april 1890 var der en avisartikel om at Keely havde demonstreret et lille fjernstyret luftskib som vejede 4 kg for en gruppe bankfolk. De investerede straks mange penge i udviklingen af luftskibet. Man lavede et selskab som hed Keely Motor Company.

I 1896 og 1897 var der mange rapporter om et (eller flere) stort luftskib bemandet med bl. a. tysktalende matroser, som gjorde landgang mange steder langs den transamerikanske jernbane. Der blev taget fotos af luftskibet, og nogle lokale fik nogle steder en demonstrationstur i skibet.
 
Det er et godt gæt at Keelys lille model på 4 kg var blevet videreudviklet til dette store luftskib, som blev set ikke kun i USA men også i andre verdensdele i 1890erne.

Senere fandt man efterladte papirer fra en tysker ved navn C.A.A. Dellschau som levede 1830-1923. Han havde været medlem af en hemmelig organisation "Aero Club" med hovedkvarter i Sonora i Californien. Organisationen blev ledet af en George Newell. Men organisationen rapporterede til en højere hemmelig organisation ved navn NYMZA. På et tidspunkt havde organisationen et mindre antal antigravitations luftskibe som det der blev observeret mange steder i USA 1896-1897.

Tesla arbejdede også med antigravitation i det tidsrum, og han blev kontaktet af NYMZA, som havde hjemsted i New York. Tesla byggede efter sigende et lille luftskib, men det blev holdt hemmeligt. Tesla havde i øvrigt en tysk spion Georg H. Scherff som assistent. Han optrådte i øvrigt senere med navnet Prescott Sheldon Busch, og blev far til præsident George H. W. Busch  Men det er en anden historie.

Den næste der blev kendt for antigravitation var Thomas Towsend Brown, som omkring 1922 opdagede at man kunne lave antigravitation og fri energi med højspænding. Han byggede bl. a. både, der blev drevet frem af en form for antigravitation. Det virkede fint, og energiforbruget var meget lille. Han byggede også små flyvende tallerkner, og demonstrerede dem offentligt. Han var det meste af sit liv beskæftiget med hemmelige projekter for det amerikanske militær, og var således også beskæftiget ved Philadelphia projektet. Nu om dage bygger amatører (som fx Albert Hauser)  "lifters" som er en afart af Townsends flyvende tallerkner.

Bogen fortsætter med utallige detaljer fra alle mulige  antigravitations og fri energi projekter, så det er umuligt at gengive andet end nogle få eksempler. DDet er hermed gjort.