Author Topic: Karl Schapeller  (Read 2391 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.676
    • View Profile
Karl Schapeller
« on: June 17, 2016, 08:30:34 pm »
I sidste nummer af NET-Journal fandt jeg vedhæftede billede. En bog fra 1928 med et billede af en færdigt udviklet flyvende tallerken. Det gjorde et stort indtryk på mig, fordi jeg mindes forfatteren Karl Schapeller. Der er nok ikke så mange andre der kan huske ham. Som jeg husker det var han en postmester fra en bjerglandsby, der fik en lys ide. Han byggede så det apparat han havde fået en ide om, og det var en success. Det gav fri eneri, antigravitation og en reaktionsløs drivkraft. Det kunne med andre ord fungere som en flyvende tallerken, og formodentligt også som en tidsmaskine. Han tiltrak hurtigt investorer og dygtige videnskabsmænd og teknikere. De købte et afsides slot i bjergene, og fungerede han som en grev Dracula  , ikke ved at slå folk ihjel, men lokalbefolkningen frygtede de meget fremmede aktiviteter på slottet, som ingen iblandt dem forstod.

Så snart nazisterne kom til magten i 1933 overtog de Dracula-slottet, og projektet der blev pludseligt dybt hemmeligt og har været det lige siden. Det er ret uklart hvor langt de kom med projektet, men billedet viser at de formodentligt har haft en fungerende flyvende tallerken allerede i 1928, hvor vi hidtil har troet at det ikke lykkedes før 1944. Den såkaldte "Die Glocke" er ret tydeligt en videreudvikling af Schapeller opfindelsen.

De fleste af rygterne om at man arbejdede videre med magnetiske roterende maskiner i München med hjælp fra professor Arnold Sommerfeld, en genial tysk teoretisk fysisker, der hjalp Einstein med at udforme de mere indviklede dele af Einsteins teorier. Sommerfeld var en historiens store fysikere. Han tilbragte i øvrigt de 13 år 1897–1910 med at skrive et digert 4 binds værk om gyroskopets eller snurretoppens egenskaber, "Die Theorie des Kreisels". 

Det vil sige at nazisterne må have haft flyvende tallerkner (og dermed vel kontakt med rumvæsener) allerede da de udforskede Antarktis i 1939. Deres ekspeditioner til Sydamerika og  Tibet for at opnå kontakt med underjordiske væsener der skal vel også ses i et nyt lys. Det har ikke været gale fantasterier, de vidste hvad de gjorde.

Ak ja, det vi lærte i historie timerne skøjtede vist hen over væsentlige hemmeligheder.
« Last Edit: June 22, 2016, 01:12:30 pm by anders »