Author Topic: Aliens/Nazis i Antarktis?  (Read 1444 times)

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.648
  • View Profile
Aliens/Nazis i Antarktis?
« on: June 14, 2016, 11:29:46 pm »
S NAVY FLIGHT ENGINEER
SAW SILVER DISCS AND
ENTRANCE TO AN ALLEGED
ET–HUMAN BASE IN
ANTARCTICA
by Linda Moulton Howe © 2015
Earthfiles.com
n 2 January 2015, I received
the email below from a
retired US Navy Petty Officer
First Class Flight Engineer who
asked me to call him only "Brian".
His high-strangeness experiences
flying cargo and rescue missions in
Antarctica were in the 1983 to 1997
time period and included several
observations of aerial silver discs
darting
around
over
the
Transantarctic Mountains.
He and his crew also saw a big hole
in the ice only about five to 10 miles
from the Geographic South Pole
(within the pink circle on the map
below) that was supposed to be a no-
fly zone. But during an emergency
medevac situation, they entered the
no-fly zone and saw what they were
not supposed to see: an alleged
entrance to a human and ET science
research base created under the ice.
O
Then, at a camp near Marie Byrd
Land, a group of about a dozen
scientists disappeared for two weeks.
When they reappeared, Brian's flight
crew was assigned to pick them up.
Brian says that they would not talk
and they "looked scared".
Brian and his flight crew received
several orders at different times not to
talk, and were sternly told that they
didn't see what they saw. But he was
never asked to sign an official non-
disclosure statement. So now that
he's retired, he's decided to share
what he has seen and experienced
because he knows that non-humans
are working on this planet.

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.648
  • View Profile
Re: Aliens/Nazis i Antarktis?
« Reply #1 on: September 26, 2016, 07:56:39 pm »
Nexus Magazine seneste nummer indeholder et interview med William Mills Tompkins, en 93 årig ingeniør, der begyndte at arbejde for US Naval Intelligence I 1942. Tompkins har fået tilladelse til at udtale sig fra admiral Hugh Webster.

I USAs navy lærte Tompkins tidligt om rumvæsener og rumskibe. Han lærte at Nazityskland byggede rumskibe, og at Nazitykland blev styret af en type rumvæsener som blev kaldt Dracoer. De havde en tilknytning til stjernebilledet Dragen og var oprindeligt en slags krybdyr (reptiler) men de kunne efter behag tage bolig I en menneskrop, og de foretrak den blåøjede skandinaviske (ariske)  race. 
Dracoerne hjalp Hitler og SS med at konstruere rumskibe. Dracoerne havde I forvejen en flåde af rumskibe, men de havde brug for flere skibe og mere mandskab, og de havde udset sig Nazityskland til at levere dem. De forærede nazityskland den nødvendige knowhow til at producere flyvende tallerkner, med alt nødvendigt udstyr. Nazityskland skulle selv kun lave et mindre udviklingsarbejde. Tyskerne skulle hovedsageligt masse-producere, hvilket de var gode til. Dracoerne rådede over 3 meget store underjordiske baser under Antarktis, som de ikke selv kunne udnytte fuldt ud. De overlod 2 af baserne til Nazityskland formentligt allerede før 1940, og der begyndte kraftig fragttrafik der flyttede først tyske udviklingslaboratorier, så tyske fabrikker, og så tusinder af ariske tyskere og millioner af jøder fra koncentrationslejrene til de underjordiske baser I Antarktis. Tyskerne havde en massiv produktion I Antarktis, og byggede I hundredevis af store rumskibe (Motherships) til Dracoerne, og uddannede tusindsvis af mennesker som mandskab til rumskibene.

En anden gruppe rumvæsener der heller ikke kunne skelnes fra mennesker havde lignende planer med USA. USAs flåde skulle bygge store rumskibe og oprette baser på alle beboelige planeter I de nærmeste 12 solsystemer. Men USA var langt bagud og kom først rigtigt I gang efter krigen. Apollo-programmet og Månelandingerne var en dækhistorie for rumprogrammet der bl. a. skulle bygge en base med 1000 mennesker på Månen og en på Mars. Senere byggede man baser I nærliggende solsystemer,

Tyskerne havde meget tidligt både små og store flyvende tallerkner op til ca 80 meter I diameter, og kommunikationssystemer og styresystemer til tallerknerne. Tyskerne anvendte en art elektromagnetisk drivkraft til deres tallerkner, som var indrettet til at kunne operere I verdensrummet I årevis. Tyskernes rumvenner gav dem alt nødvendigt knowhow til indretning af tallerknerne.

Udover de nævnte to grupper af rumvæsener er der en tredie gruppe rumvæsener med territoriale fornemmelser for jorden. Og et utal af grupper af rumvæsener uden territoriale fornemmelser. De forskellige grupper bekriger hinanden på forskellig vis, men det er ikke simpelt. Rumvæsenerne råder over tidsmaskiner, og avanceret mindcontrol (de kan manipulere med andre væseners bevidsthed), og evnen til at skabe forskellige typer hologrammer. Så almindelige mennesker kan være temmeligt magtesløse når de bliver konfronteret med væsener med telepatiske evner, der er store, at de har mere magt over et menneskes bevisdsthed end mennesket selv.