Author Topic: Tompkins  (Read 1254 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.648
    • View Profile
Tompkins
« on: June 05, 2016, 07:22:21 pm »
William Mills Tompkins har udgivet en autobiografi “Selected by Extraterrestrials”
https://www.amazon.co.uk/Selected-Extraterrestrials-secret-think-tanks-secretaries/dp/1515217469/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1465144075&sr=8-1&keywords=Selected+by+Extraterrestrials
Der er en artikel I Nexus om ham. Han arbejdede I US Naval Intelligence I 1942-1945. US Naval Intelligence havde nogle velplacerede spioner I Nazi Tysklands våbenprogrammer, og Tompkins spillede en rolle I fordelingen af spio-data. Nazi-tyskland havde forbindelse til nogle rumvæsener, som forsynede landet med ny teknologi, bl. a. antigravitation, strålekanoner, og teknologi der kunne forlænge livet. Det var ideen at Tyskland skulle erobre resten af verden og gøre dem til slaver for disse rumvæsener.  Tyskland havde mindst to forskellige rumprogrammer, og de amerikanske spioner sendte hemmeligheder fra begge programmer tilbage til USA, hvor de især blev sendt videre til firmaet Douglas Aircraft Company. Efter krigen blev Tompkins ansat I Douglas Aircraft Company, hvor han hurtigt blev beskæftiget med at designe store rumskibe. Man satsede på rumskibe der mindede om de krigsskibe man allerede havde. Han havde der to chefer. Dr. Wolfgang Klemperer og Elmer Wheaton. Man planlagde 14 kæmpe-rumskibe udrustet til militære missioner, men længder fra 1.4 til 2.0 kilometer. Det tog godt 10 år at udarbejde de første planer. Det tog derefter ca 10 år at lave detail planerne for rumskibene, og bygningen begyndte omkring 1970, og de første skibe kom I drift I 80erne.
Byggeriet tog fart og der var 8 kampgrupper af store rumskibe omkring 1990.
Tompkins fortællinger lyder måske noget fantastiske, men han har tilsyneladende haft en række chefposter I våben-industrien.  Hans beretninger stemmer med en række andre beretninger fra andre kilder, så hans beretninger er formodentligt sande.
Han fortæller at rumvæsener har været aktive på jorden I tusinder af år, og har haft stor indflydelse på homo sapiens. Der er blevet brugt mange kræfter på at holde homo sapiens nede og uvidende.  Rumvæsenerne har  ladet homo sapiens udkæmpe mange krige, uden at de helt vidste hvorfor de kæmpede.