Author Topic: Jeff Smith, Veterans today og Keshe  (Read 1758 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.654
    • View Profile
Jeff Smith, Veterans today og Keshe
« on: May 15, 2016, 01:46:42 pm »
Jeff Smith, en amerikansk fysiker med speciale i atomfysik og atomvåben, siger sammen med andre af Veterans Today's researchere god for Keshe's arbejde.
Jeff Smith har tidligere anset Keshe for at være sindssyg, men er nu omvendt, og har taget sin universitets-lærdom op til genvurdering.

Historien er en fortsættelse af den gamle historie: Omkring 1880 havde en række fysikere lavet udmærkede teorier for etheren, som med lidt videre udvikling havde givet os fri energi og kunstig tyngdekraft, og flyvende tallerkner.

Det lykkedes de ikke-menneskelige væsener som styrer jorden, at få dysset sagen ned, og få opreklameret Einsteins teorier, så de holdt folk forvirrede, og ude af stand til at gennemskue fri energi og den slags.
Men i Nazi-tyskland var man ikke så begejstret for Einsteins røgslør, og man arbejdede videre med ether-teorierne med stor success, og man udviklede både flyvende tallerkner, atombomber og andre avancerede teknologier.

En stor del af WW2 og løgnene omkring WW2 handler om fri energi, antigravitation, kontakt med ikke-menneskelige væsener og lignende.
Siden WW2 har der været hemmelige rumprojekter med antigravitation. Apollo månerejserne var således kun mulige med antigravitation.

osv osv....

VeteransToday.com: : http://www.veteranstoday.com/2016/05/14/keshe-maxwell-hertz-and-the-key-to-gravity-electromagnetism-and-physics/