Author Topic: 3/22 Belgien  (Read 1417 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.654
    • View Profile
3/22 Belgien
« on: March 24, 2016, 09:15:41 am »
http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

22 marts var der en happening i Belgien med nogle døde og tilskadekomne.
22 marts er for frimurere og satanister hvert år en højtid. Højdepunktet i Pelusia-festen. Hvor man traditionelt prøver at fremmane ISIS (En guddom for satanisterne, men i følge vores medier Islamisk Stat, en samling gale muslimer).
Man tilbeder på den dag også gudinden Ishtar, en gudinde der i forgange tider især er blevet æret i det område af Syrien, Irak og Tyrkiet, hvor Islamisk Stat i dag huserer.

Ideen at muslimer skulle vælge en satanisk helligdag til ugerninger holder ikke vand. Dels må muslimer ifølge deres religion ikke begå terrorisme, dels ville de ikke vælge en satanisk helligdag. Muslimer har opgivet menneskofringer for mange århundreder siden, og på deres største festdag Eid fejrer de at de ikke længere begår menneskeofringer.
Ideen at satanister planlagde og fik udført happeningen i Belgien holder meget bedre vand. Satanister dyrker i høj grad stadigt menneskeofringer. Og helst på sataniske højtider.

Tilbage under den kolde krig foregik der et større antal bombninger i Europa ala hændelsen i Belgien. Den gang blev hændelserne planlagt af frimurere og satanister knyttet til det amerikanske militær og NATO, som arbejdede under navnet Gladio.
Det er derfor meget sandsynligt at hændelsen i Belgien er planlagt af frimurere og satanister knyttet til det amerikanske militær og NATO. Hændelserne forgik ikke langt fra NATO hovedkvarteret.
Under den kolde krig skød man skylden på kommunister.
I dag skyder man skylden på muslimer.

Satanister knyttet til det amerikanske militær og NATO har stået  bag de fleste af de seneste års mange terrror angreb, som fx 9/11 (blot et enkelt eksempel). Det er naturligt at tro at de også står bag dette terror angreb.

Satanisterne har gode grunde til at ville bekæmpe muslimer, så set ud fra deres synspunkt giver sådanne terror angreb, hvor skylden kan skydes på muslimer, god mening.

Man skal i øvrigt huske at ISIS (Islamisk Stat) ikke er et muslimsk fænomen. ISIS er oprettet af USA, financieret af USA, Tyrkiet, Saudi-Arabien og Israel, og drevet af de nævnte lande i forening. At ISIS skulle være et muslimsk fænomen er en falsk dækhistorie.

At medierne udbreder den falske dækhistorie, viser at medierne er kontrollerede af satanisterne.