Author Topic: Corey Goode  (Read 1110 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.648
    • View Profile
Corey Goode
« on: October 09, 2015, 08:13:31 pm »
I Nexus 2205 er der en artikel skrevet af Michael Salla om whistlebloweren Corey Goode.
Det vurderes at Corey Goode selv tror de historier han fortæller, men han har været udsat for mindcontrol, så man skal være lidt varsom med at tro på alle historierne.

Han fortæller at han har arbejdet 20 år i forskellige hemmelig rumprojekter, der havde kontakt til rumvæsener.
Han siger at der ikke kun eksisterer een break-away-civilisation, som har kontakt til rumvæsener, men snarere henved 10 civilisationer knyttet til vores planet, der har forskellige agendaer, og derfor ikke arbejder ret uafhængigt af hinanden. En af civilisationerne er det gamle Nazi-Tyskland, som fik bygget flyvende tallerkner, og fik kontakt til rumvæsener, og som efter WWII trak sig tilbage til base i Sydamerika/Antarktis. Deres civilisation eksisterer stadigt. En civilisation har løsrevet sig fra jordens overfladebefolkning for henved 500.000 år siden.

Han siger at 1 af de 10 civilisationer/rumprogrammer er tilsyneladende knyttet til amerikanske korporationer som Lockheed, Martin Marietta m fl. 2 af de 10 er knyttet til internationale samarbejder ala NATO. Den "amerikanske" civilisation har tilsyneladende de fleste af baserne på Mars. En del af de 10 civilisationer arbejder på at nedkæmpe den magt som styrer det meste af jordens overfladebefolkning, og som har programmeret dem til at være afhængige af penge. Denne magt bruger "Babylons gamle magiske penge slave system". Magten holder mennesker som slaver af penge.

Goode fortæller at en ny fremmed civilisation har invaderet vores solsystem, og at den nye civilisation vil hjælpe almindelige mennesker med at bekæmpe magteliten på jorden, og derved frigøre befolkningen fra penge-slaveriet.

http://tinyurl/qegknc7