Author Topic: Broder Rasa  (Read 7469 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.676
    • View Profile
Broder Rasa
« on: August 01, 2014, 06:32:16 pm »
Broder Rasaviharii (kaldet Rasa) fra zeropointinstitute (ved Holbæk) er netop kommet hjem fra en tur til Kina, hvor han har arbejdet med fri energi.

Han var med til at sætte den selvkørende frienergimaskine sammen, som ses på denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=qoD4ROl5slU&list=UUCvbvWT31dbt_BKvJeDpo2w

Maskinen producerer 170 Watt i overskud, hvilket ikke er så meget, men det er en rigtig god begyndelse. Han havde ikke lige plads til maskinen i håndbagagen, da han skulle hjem til Danmark. Maskine plus fragt koster ca 60.000 DKK. Han samler i øjeblikket mennesker sammen til et projekt hvor maskinen tænkes stillet op i Danmark. Han vil gerne kontaktes af mennesker der vil bidrage til dette, fx gennem et økonomisk tilskud, eller på anden måde.

Den viste maskine består af en elektrolyseenhed der producerer HHO, og en generator, der er bygget til at køre på naturgas, men som her kører på HHO. Begge de to komponenter er hyldevarer i Kina. De skal ikke modificeres, men kan sluttes sammen og køre OU uden dikkedarer.

Det kinesiske firma, hvor eksperimenterne foregik, har i øvrigt stor erfaring i anvedelsen af HHO, og har leveret HHO-anlæg til diesel-motorer, der sænker brændstofforbruget med omkring 65%.Så man har erfaring, ikke bare fra prototyper, men også fra anlæg leveret til kunder.

Interesserede bedes kontakte broder Rasa via
email rasaviharii@hotmail.com