Author Topic: 9/11  (Read 6297 times)

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
9/11
« on: February 12, 2015, 06:57:07 pm »
http://www.veteranstoday.com/2015/02/06/rainbow-in-the-dark-powerful-proof-of-911-nukes/

halvdårlig artikel der fortæller om beviserne for at der blev brugt miniatombomber til nedrivningen af de to tårne.

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Re: 9/11
« Reply #1 on: January 15, 2016, 08:21:29 am »
http://www.presstv.ir/Detail/2016/01/13/445697/Donald-Trump-911-truth/

en artikel om Donald Trump og 9/11. Præsident kandidaten Donal Trump har beskyldt Bush for at have forårsaget 9/11 ved inkompetance, hvilket er en meget meget mild version af sandheden. Nu skyder han skylden på Bill Clinton, hvilket heller ikke er forkert.

De to præsidenter Bush var dybt involveret i teaterforestillingen 9/11.
CIA holdt hånden over Osama bin Laden, som var en højtstående CIA agent.
bin Laden var under behansling på et amerikansk militærhospital i  Rawalpindi, Pakistan da 9/11 fandt sted.
Bin Landen døde i december 2001, men blev brugt som syndebuk, så videoer med skuespillere, der agerede bin Laden blev produceret længe efter hans død.

CIA havde en afdeling som havde til opgave at eliminere bin Laden. Denne afdeling var aktiv i årene 1996-1999, og i den  periode var det 10 lejligheder hvor man havde muligheden for at myrde eller tilfangetage bin Laden, men i alle tilfælde kom der kontra-ordre fra højerestående CIA-officerer. Fra CIAs top var der et klart ønske om at beskytte bin Laden.


anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Re: 9/11
« Reply #2 on: January 15, 2016, 11:32:59 pm »
Underdirektøren for FBI John O'Neill  sagde sin stilling op i protest kort før 9/11, fordi Bush regeringen forbød ham at efterforske de mange historier om et stort al Quaida angreb.
Bush regeringen fik arrangeret at han var i World Trade under selve 9/11 hændelsen, så man fik ham myrdet ved samme lejlighed. Han vidste for meget, og talte om det...
 

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Re: 9/11
« Reply #3 on: January 17, 2016, 04:46:57 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=y5UyynjxAyw

En ny dokumentarfilm om 9/11
Niels Harrit anbefaler den
Buy the standard definition DVD or Blu-ray version of the film from
http://www.incontrovertible911evidence.co.uk/


anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Larry Silverstein
« Reply #4 on: March 19, 2016, 09:07:44 am »
http://www.veteranstoday.com/2016/03/18/ae911-larry/

Larry Silverstein er den berygtede jøde, som købte det saneringsmodne World Trade Center kort før 9/11, forsikrede det mod at fly skulle flyve ind, og forsikrede det med en udbetaling = antal fly * den fulde værdi af WTC.
Det var også ham der blev videofilmet sige "Pull it" om tårn nummer 7, kort før man tændte sprængstofferne, som rev tårnet ned.

Nu er det kommet frem at han lod et arkitektfirma tegne et nyt tårn til erstatning for nummer 7 cirka halvandet år før 9/11 2001. Man holdt et møde om det nye tårn i april 2000. Tydeligvis kendte manden planerne for 9/11 længe før 9/11. Og han havde til hensigt at tjene penge på det.
Bygningen af det nye tårn startede i juni-juli 2002, og det tager ca 2 år at tegne sådan en bygning. Et arkitektfirma må altså have siddet og tegnet løs på den nye bygning siden ca  juni 2000, elles kunne man umuligt have startet byggeriet af den nye bygning juli 2002. Og det er netop det Larry Silverstein har pralet af offentligt. Han var til designmøde om den nye bygning i april 2000. 
« Last Edit: March 19, 2016, 09:16:06 am by anders »

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Ny type atombomber brugt 9/11 - nanothermit
« Reply #5 on: March 20, 2016, 11:11:27 pm »
http://www.veteranstoday.com/2014/07/07/officials-site-thermo-nuke-in-911-demo/

USA har siden omkring 1998 haft en ny type atomvåben, som de ikke har fortalt offentligheden (eller Obama) om.
Udviklingen har været i strid med internationale aftaler, som SALT2, og altså kriminel.
Den thermobariske bombe eller den thermometriske bombe.
Den kan forståes som en bombe der primært producerer varme, og ikke ret meget andet. Der er ikke noget synligt lysglimt, men et infrarødt glimt.
Der findes mange specialtyper af atomvåben, der producerer noget specielt. Neutronbomben er den eneste der er blevet bredt omtalt. Der er mange andre. Der iblandt den thermobariske bombe.
Centralt i bomben ligger en mini bombe på 1-3 kilotons. Sådan en bombe er nu om dage en kombination af en fusions- og fissionsbombe. Den er omgivet af omkring 4 tons ferrioxidpulver (jern-ilte), fint pulveriseret ligesom det ferrioxid der bruges til thermit.
Ferrioxiden omdanner det meste af energien fra atombomben til varmeenergi. Ferrioxiden fordamper og transporterer varmen. Hvis man drøner sådan en bombe af under en skyskraber, så får man dels et stort kugleformet hul under skyskraberen, stort nok til at indeholde det meste af skyskraberens ruiner. Dels får man en gas af fordampet jern, millioner af grader varm, som vil bevæge sig op gennem skyskraberen og smelte de stålsøjler, som holder den oppe. Betonen i skyskraberen vil blive omdannet til støv. Når det fordampede jern køler af dannes små jernkugler eller jernoxidkugler med en diameter omkring 10 nanometer. Når det aluminium der var i bygningenm,, og som blev fordampet, så dannes der små aluminiumskugler, nogle nanometer i diameter. Der dannes med andre ord nanothermit, som den danske kemiker Niels Harrit har talt om.

USA har fremstillet et ukendt antal af disse atombomber. De er fremstillet udenfor den normale militære kommandostruktur bl. a. fordi fremstillingen var kriminel. En eller anden hemmelig undergruppe som har deres egne spilleregler og er uden for normal kontrol har udviklet bomben, og fremstillet et antal. Man ved at nogen er blevet  brugt. Bl. a. i Afghanistan.
Det taler man ikke så højt om.

Bomben egner sig til store stålstrukturer som broer, stålværker, olieraffinaderier, jernbanestationer, men er også anvendelig mod kolonner af kampvogne.

Der blev anvendt to af dem ved 9/11 hændelsen plus et antal mindre atombomber af andre typer. En bombe undere hvert af de to tårne, plus diverse mindre atombomber.
USAs Department of Energy  har udgivet (ikke til offentligheden) en officiel rapport hvori man konkluderer at det er klart at der blev brugt atombomber ved 9/11. Man kan endda fortælle at bomberne var af en totrins type af hemmelig art (læs termobarisk bomber) men at første trin var W-54 bomber fremstillet på Hanford. 
De thermobariske bomber blev i starten udviklet under den løgnagtige dækhistorie at det var en modifikation af B-61 bunker buster bomben, som man ville bruge mod bl. a. Iran og Rusland. I spidsen for den kriminelle udvikling og fremstilling af den termobariske bombe stod bl. a. det kriminelle trekløver Bush/Cheney/Rumsfeld.

Kriminelle elementer (tilsyneladende med Bush/heney/Rumsfewld stjal omkring 350 atombomber fra Pentax anlægget i Amarillo Texas.  Der var blevet fremstillet ca 400 atombomber af typen W-54 tilbage i 1961. Bomberne kunne levere en sprængkraft fra 10 tons TNT til 1000 tons TNT. 250 ton TNT var måske det mest normale. Det var formodentligt alle tilbageværende bomber af denne type som blev stjålet af Bush/Cheney/Rumsfeld.

Og to af disse bomber blev anvendt ved 9/11 plus diverse andre små atombomber.


 

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Toasted Cars
« Reply #6 on: March 21, 2016, 11:45:44 am »
Hej Anders,

Det var en glimrende forklaring på 911 begivenheden og tilstedeværelsen af nanothermit partikler.

Hvis nogen skulle have svært ved at tro på, at der virkelig blev anvendt atombomber til nedrivningen af bygningerne, vil jeg gerne gøre opmærksom på at der i forbindelse med 911 fulgte et fænomen, som i militære kredse angiveligt anses som lakmusprøven for atomsprængninger, nemlig ‘toasted cars’.

En ‘toasted car’ er en bil, der er blevet udsat for en partikelstråling af høj energi (vist nok hovedsagelig neutronstråling fra en atombombe), som har brændt lakken, så det ser ud som om at der har været ild i bilen, men hvor man på grund af at visse dele af bilen tilsyneladende er helt upåvirkede, da noget har skygget for strålingen, eller fordi materialet er modstandsdygtigt overfor stråling, kan se, at ødelæggelsen skyldes kraftig strålepåvirkning og ikke brand. Den helt klare lakmusprøve er en næsten total nedsmeltning af bilens motorblok da kølemidlet i aircondition anlægget pga neutronstrålingen nedbrydes, hvorved der opstår frit hydrogen, som herefter fusionerer til helium, hvorved der frigives en stor varmemængde, der som oftest totalt smelter motorblokken, der nu om dage er fremstillet af aluminium.

En grundig gennemgang af fysikken bag fænomenet ‘toasted cars’ kan findes på Veterans Todays hjemmeside, hvor der forklares, hvordan millitære eksperter er uddannet i at benytte fænomenet som lakmusprøve for påvisning af atomsprængninger. (Jeg kan ikke finde linket lige nu, det ager noget tid at finde frem til det)

Hvis man sammenholder VTs beskrivelse med den omhyggelige dokumentation af ‘toasted cars’ ved 911, som findes i Dr. Judy Woods bog, ‘Where did the towers go?’http://wheredidthetowersgo.com, så kan enhver forsikre sig om, at der blev anvendt atombomber til at rive bygningerne ned. Undersøg det selv, hvis i er i tvivl!

Kh


Alan

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Toasted cars
« Reply #7 on: March 22, 2016, 07:25:38 am »
DIFØTS lange liste: Toasted cars

Den kinesiske havneby Tianjin blev bombet med en art neutronbombe.

De fabriksnye biler der holdt i tusindvis på havnearealet havde airkonditioneringsanlæg med freongas.

Freongas undergår en kernereaktion, når det rammes af neutroner, og virker som en mikroatombombe. Så der dannes en stor mængde varme i freonbeholderen, stor nok til at smelte aluminium dele omkring motoren, eller selve motorblokken, når den er lavet af aluminium.


---------- Forwarded message ----------
From: Alan Pauel Bjerre <***>
Date: 2016-03-22 7:04 GMT+01:00
Subject: Re: DIFØTs lange liste: Fænomenet "Toasted Cars"
To: Anders Heerfordt <***>


Så fandt jeg det link, som forklarer ‘toasted cars’ fænomenet’.

Her har i det http://www.veteranstoday.com/2015/09/01/vt-nuclear-education-freon-and-the-hohlraum/

Kh


anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Cerenkov lys og underlige isotoper
« Reply #8 on: March 23, 2016, 04:55:55 pm »
http://www.veteranstoday.com/2015/05/01/rainbow-in-the-dark-powerful-proof-of-911-nukes/

Efter 9/11 kom der blåt lys op af kraterne efter de to tårne. Det er karakteristisk for nogle former for kraftig radioaktiv stråling. Det kan tages som et ret sikkert tegn på at der blev anvendt atombomber ved 9/11.

USAs geologiske institut USGS foretog en række analyser af støvet efter 9/11 der viste isotoper der er karakteristiske efter atombomber.
Man fandt grundstofferne uran, thorium, strontium, barium, tritium, lithium, lanthan og yttrium. Man foorventer kun at finde disse grundstoffer efter en atombombe eksplosion. Man kan tage forekomsten af disse isotoper som et sikkert bevis på at der blev brugt atombomber ved 9/11.anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Saudi-Arabien medskyldig
« Reply #9 on: April 17, 2016, 10:14:06 pm »
http://www.presstv.ir/Detail/2016/04/13/460590/US-former-congressmen-Saudi-complicity/

Ifølge en hemmelig rapport som kongresmedlemmer har læst, og som påtænkes offentliggjort, så var Saudi-Arabiens regering indblandet i 9/11.
Også kræfter inde i USAs adminostration var indblandet.

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
CIA alvorligt indblandet i 9/11
« Reply #10 on: April 17, 2016, 10:21:55 pm »
http://www.presstv.ir/Detail/2016/04/13/460645/15-Saudi-hijackers-CIA-agents-/

15 saudiarabiske flybortførere, som ifølge den officielle version overtog kontrollen med flyene, var slet ikke med flyene.
I øvrigt var de betalte CIA-agenter, med specielle CIA-visa, som gav dem adgang til at rejse ind og ud af USA som det passede dem.

CIA fik på denne måde afpresningsmateriale mod Saudi-Arabien, som kunne bruges når Saudierne udviste for stor selvstændighed.

CIA fik på lignende måde afpresningsmateriale mod Pakistan, som også viste tegn på ønske om selvstændighed og løsrivelse fra USA:


 

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Re: 9/11
« Reply #11 on: July 03, 2016, 12:57:55 pm »
http://www.zerohedge.com/news/2016-06-25/4-reasons-twin-towers-could-not-have-been-brought-down-explosives-911

Gennemgang af almindelige argumenter for det umulige i konspirationsteorien

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Kurt Sonnenfeld om 9/11
« Reply #12 on: July 03, 2016, 01:07:26 pm »
http://yournewswire.com/government-insider-has-video-evidence-911-was-an-inside-job/

Kurt arbejdede for FEMA og optog en video fra ground zero. Videoen indeholdt bevis for at USAs regering kendte til 9/11 på forhånd og medvirkede til hændelsen.
Nu er Kurt flygtet til Sydamerika.


anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Re: 9/11
« Reply #13 on: September 05, 2016, 11:12:27 pm »
he terror attacks on 9/11 which initiated the destructive ‘war on terror’ and is taking humanity to Armageddon, has also hardly any footage or evidence available for the public to examine. It has been revealed that the US government intentionally destroyed massive amounts of evidence related to 9/11 and the judge overseeing the trial of surviving 9/11 suspects conspired with the prosecution to destroy evidence relevant to a key suspect’s defence.

Also as New York Times article and Chicago Sun-Times highlighted the tape interviews of air traffic controller’s on-duty on 9/11 was intentionally destroyed by crushing the cassette by hand, cutting the tape into little pieces, and then dropping the pieces in different trash cans around the building.

Also according to witnesses the FBI had found and analyzed the black box recorders from the airplanes which hit the Twin Towers, but consistently deny they were ever found.

Those questioning the Official line are, according to ex Prime Minister David Cameron, who stood at the UN and declared “Non-Violent Extremists,” “9/11 Truthers” and “Conspiracy Theorists” as “dangerous as ISIL Terrorists”.
http://www.veteranstoday.com/2016/09/05/will-a-highly-likely-london-terror-attack-bolster-support-for-a-failing-war-in-syria/

anders

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1.676
  • View Profile
Re: 9/11
« Reply #14 on: September 06, 2016, 11:08:04 am »
hehe.. Fik jeg ikke linket sat over.. Her kommer den :-)
http://www.disclose.tv/news/european_scientific_study_concludes_all_three_wtc_towers_collapsed_due_to_a_controlled_demolition/134959

Dette er nok en af de bedste og mest seriøse video jeg har set om 9/11.. Ved ikke om den allerede er delt ud ?

Kim