Author Topic: Megalitiske bygninger i italien  (Read 1906 times)

anders

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.673
    • View Profile
Megalitiske bygninger i italien
« on: October 27, 2014, 03:40:51 pm »
http://eventhorizonchronicle.blogspot.dk/2014/10/earths-insidiously-hidden-remote-history.html

Richard Sauder fortæller og dokumenterer at der i Italien er mange megalitiske murværker som meget ligner de megalitiske murværker i Peru, som tilskrives inkaerne, men som snarere er mange årtusinder ældre end inkaerne.

http://www.richardcassaro.com/hidden-italy-the-forbidden-cyclopean-ruins-of-giants-from-atlantis

her er mange eksempler med billeder på megalitiske mure i italien. Disse mure kan være 10.000 år gamle eller ældre. De stammer fra en civilisation længe før romerriget. Så der har været en højtudviklet civilisation i Europa, som er gået til grunde og civilisationen er tilsyneladende kollapset og blevet til en stenalder-kultur. Man har forudsagt at efter WW3 vil de næste krige blive udkæmpet med stenøkser. En hændelse som en global atomkrig kunne sætte os tilbage til stenalderen. Det er tilsyneladende sket før.

Det er bemærkelsesværdigt at dette emne er tabu-belagt. Man undlader omhyggeligt at tale om disse megalitiske mure i historie-bøger og historie-undervisning.

http://beforeitsnews.com/beyond-science/2013/01/25000-year-old-buildings-found-in-russia-the-mysterious-dolmens-and-megaliths-of-the-caucasus-2440682.html

Der er nogen lidt anderledes megalitiske strukturer i Kaukasus. Der er i hundredevis af dem.
« Last Edit: October 27, 2014, 03:49:47 pm by anders »