Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - anders

Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36
481
Medieløgne og anden hjernevask / Roundup
« on: September 15, 2014, 01:21:49 pm »
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/09/14/glyphosate-celiac-disease-connection.aspx?e_cid=20140914Z2_SNL_Art_1&utm_source=snl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20140914Z2&et_cid=DM55916&et_rid=657066797

Den almindelige hjernevask siger at Roundup er ret uskadeligt. Sandheden er snarere at Roundup er kræftfremkaldende, og fremmer en lang række civilisationssygdomme, som fx cøliaki, der kan betragtes som en kraftig gluten-overfølsomhed. Roundup (eller glyphosat) ophobes i organismen, og vanskeligt at udskille. Det fremmer Alzheimers sygdom, hukommelsessvigt, kræft, og meget andet.

 

482
Alternativ arkæologi/historie / Göbekli Tepe
« on: September 12, 2014, 12:11:47 pm »
Göbekli Tepe var en temmeligt avanceret by i den nuværende Tyrkiet omkring 9500-9000 BC, altså længe før ægypterne og sumererne.
Så avancerede kulturer begyndte ikke med ægypterne og sumererne.

http://www.wakingtimes.com/2014/06/25/gobekli-tepe-built-2/
 

483
Alternativ arkæologi/historie / Gunung Padang
« on: September 12, 2014, 12:07:19 pm »
http://www.wakingtimes.com/2014/09/10/lost-civilizations-existed/

Dr. Natawidjaja og kollegaer har gravet ved det indonesiske Gunung Padang fund.  De har opdaget at stedet ikke er en naturlig høj, men en gammel pyramide. Alderen var først anslået til 2000 før vor tidsregning, men de seneste dateringer giver en alder på omkring 21.000 år før vor tidsregning. Pyramiden er megalitisk, så der har været en avanceret civilisation dengang, ikke blot stenalderfolk.

Så dette fund er endnu et fund der viser at der har været civilisationer på jorden længe før sumererne og ægypterne.

Det tænkes at disse civilisationer blev udryddet ved en kosmisk hændelse, som et nedslag af et himmellegeme på jorden, for ca 12.900 år siden. Man har fundet store mængder nano-diamanter i Nordamerika og Europa fra denne periode. Disse kan kun opstå ved et nedslag fra kosmos, fx en komet, der rammer jorden.

484
Alternativ arkæologi/historie / Atlantis
« on: September 11, 2014, 06:12:24 pm »
http://www.theepochtimes.com/n3/832934-uyunis-mirror-mountains/

Den britiske militærmand John Allen har en meget velbegrundet teori, nemlig at Atlantis var en by i Sydamerika, i det det nuværende Bolovia.

Atlantis lå på det der nu er bjerget Pampa Auallagas. Atlantis lå ved en slette, den nuværende Salar de Uyuni. Atlantis var en havneby med mange kanaler, spm lå ved en sø, den nuiværende  lake Poopo.

Atlantis blev udslettet af en flodbølge. Det passer meget godt med forskellige arkæologiske fund, der kunne tyde på at Lake Titicaca engang pludseligt endte en flodbølge sydpå til lake Poopo.


485
Medieløgne og anden hjernevask / Militær Hypnose: Operation Mindcontrol
« on: September 11, 2014, 01:26:00 pm »
Berømt bog om hjernevask af William Bowart
Med en slags avanceret hypnose kan man gøre individer til robotter, som kan bruges til spionage, snigmord og andet. Man kan fx slette hukommelse, så man ikke behøver myrde folk, der ved for meget. Man sletter i stedet en del af deres hukommelse.

Meget anvendeligt til at arrangere massakrer på skoler, og lignende steder. Man hjernevasker et par mennesker til at gå omkring og skyde uskyldige med automatvåben.
Utøya massakren, fx,
Mombai massakren,
diverse amerikanske massakrer.

Eller en person hjernevaskes til at begå et politisk mord, som mordet på Robert Kennedy eller John Lennon.

486
QMoGen generatorer / EKA Electric
« on: September 10, 2014, 10:01:42 am »
 EKA Elektirik, located in Istanbul, Turkey har en 100 kW QMoGen

http://peswiki.com/index.php/Directory:EKA_Elektirik_%28Electric%29_QMoGen_in_Turkey

487
QMoGen generatorer / MES50
« on: September 10, 2014, 09:59:24 am »
http://peswiki.com/index.php/Directory:MES50_QMoGen

5 kW QMoGen til salg i Rusland. Man kan også købe større maskiner.
Performance specifications of demo power station MES:

    Nominal power: 5 kW
    Nominal voltage: 230V, 50Нz
    Single-phase
    2 outputs at 16A
    Noise content does not exceed 40 dB
    Operating regime S1 (continuous)
    Weight: 80 kg


488
Flyvende tallerkner og rumvæsener / Rumvæsener
« on: September 09, 2014, 04:19:33 pm »
http://www.veteranstoday.com/2014/09/08/questions-answered/

Ifølge denne artikel har "rumvæsener" stor relevans. De styrer jorden og bestemmer det meste der sker her. De styrer jordens befolkning, der opfører sig som temmeligt bevidstløse fåreflokke, og som udnyttes og høstes af rumvæsenerne. Som andre holder får, så holder rumvæsenerne mennesker.

Nogle familier er rumvæsenerne udpeget til at styre jorden på deres betingelser, og disse familier er kraftigt inficeret af rumvæsener. Deres DNA er vel modificeret, og deres sjæl inficeret med malware.

De har planer om at forsyne os med fri energi på et tidspunkt, men først efter at de har opbygget et system, så de har 100% kontrol med energien. Man kan måske have et globalt økonomisk sammenbrud, hvor vores nuværende valutaer kollapser, og der indføres en ny valuta knyttet til energi. Man kan så få tildelt et antal energi-enheder, som man kan trække trådløst, og bruge til at drive sin computer, barbermaskine, eller hvad man nu ellers har af apparater.

489
Etheren / Æter
« on: September 09, 2014, 04:10:15 pm »
http://www.veteranstoday.com/2014/09/08/vt-nuclear-education-answering-the-hype/

Gordon Duff slipper i denne artikel lidt information ud, som han har opsnuset om æteren og beslægtede emner.

Tyskerne gjorde gode fremskridt i studiet af æteren fra omkring 1920. Man arbejdede videre med en dansk opfindelse, der blev meget brugt under første verdenskrig, nemlig Poulsens kulbuesender.
Med et kraftigt magnetfelt stabiliserede man kulbuen, og når man tilsatte forskellige kemikalier som uran og hydrogenfluorid kunne man få forskellige interessante resultater. En af dem var kold fusion. Som tidligere nævnt havde Siemens før anden verdenskrig et patent på kold fusion. Pons og Fleischman havde kendskab til nogle af de gamle tyske undersøgelser af kold fusion, og de prøvede at genskabe den gamle tyske kolde fusion, da de havde succes. Deres opdagelse af kold fusion var en genopdagelse, som byggede på de gamle tyske opdagelser.

De tyske opdagelser var imidlertid mere omfattende, og omfattede opdagelser omkring uran, som tillod tyskerne at fremstille atombomber før det lykkedes for amerikanerne.

Det lykkedes også at fremstille antigravitation. Ifølge Gordon er det relativt enkelt. Magnetisme er et meget grundlæggende fænomen i universet, og den almindelige forståelse af magnetismen er temmeligt misforstået. Tyngdekraften er en afart af magnetisme, og ved passende anvendelse af magnetisme, gerne i forbindelse med plasma som i en lysbue kan man få opdrift, og man kan få genstande til at flyve. Dette interesserede tyskerne meget.   

Det hænger sammen med æterens eksistens. Æteren består af minimalt to komponenter, der i det periodiske system passer ind mellem hydrogen og helium, idet de har atomvægtene 2 og 3. De udgør det som fysikere med en tåget forståelse af æteren kalder sort energi og sort masse,

Magnetismen har en grundlæggende betydning for planeter som jorden. Der er en langsom magnetisk svingning ved en frekvens på på mellem 3.13 og 3.14 Hz, som skaber det folk kender som jordstråling og det som skaber de forskellige jordstråle-linier på jordens overflade, og "telluriske strømme". Med en stor spole kan man opfange fri energi fra disse svingninger. Disse magnetiske svinginger er årsag til det vi oplever som tyngdekraft. Man kan afskærme mod tyngdekraften ved hjælpe af passende plasmaer, og derved lave flyvende maskiner. Mange tyske rapporter blev skrevet i Kernphysikalische Forschungsberichte, et tidsskrift som var hemmeligtstemplet indtil 1971, hvorefter mange af numrene kan findes i Karlsruhe.

490
Liv efter døden / Tyske eksperimenter
« on: September 07, 2014, 11:07:47 am »
http://worldnewsdailyreport.com/german-scientists-prove-there-is-life-after-death/

Tyskerne har forfinet genoplivning i en sådan grad, at de har kunnet slå 943 frivillige ihjel, holde dem døde i 18 minutter, hvorefter man har genoplivet dem, og spurgt dem, hvordan det var at være død.

Der var stor enighed om hvordan døden var, og den var ikke forskellig afhængig af folks religion.

Det interessante var vel at der var et liv efter døden. det burde måske ændre vores perspektiv lidt....

491
Kongresser om fri energi og lignende / OMC 2014
« on: September 06, 2014, 11:25:36 am »
http://www.openmindconference.com/speakers/speakers-2014

Open Mind Conference 2014 foregår i år i Kedelhallerne på Frederiksberg.

Konferencen hander i år måske mest om foskellige konspirationer, dvs forskellige måder hvorpå magthaverne ulovligt holder befolkningen hen i dumhed og uvidenhed.

Men den handler også om de skadelige virkninger af mobilstråling og WiFi stråling.
Om bankers ulovlige manipulation, og meget andet

/Anders

492
Medieløgne og anden hjernevask / Mikroatombomber
« on: September 05, 2014, 07:21:34 pm »
Den almindelige hjernevask går på at atombomber kun findes som kæmpe-bomber som Hiroshima, Nagasaki og Bikini-bomben.
Det er helt forkert. Atombomber er i dag hyppigere meget små bomber, der kan være så små som håndgranater.
Der er mange rapporter om at de har været anvendt i Afghanistan, Irak, Libanon, New York mm.

http://www.veteranstoday.com/2014/09/03/vt-nuclear-education-detonations-and-deceit/
Da USA invaderede Iraq i Gulf War I i 1991 bombede man de irakiske befæstninger med et pænt antal neutronbomber under en dækhistorie af at man brugte "fuel-air-bombs". Disse mini-atombomber neutraliserede de irakiske befæstninger, så USA kunne gøre landgang næsten uden at støde på modstand.

USA gjorde også flittig brug af mikro-atomvåben da de invaderede Afghanistan. Det regnede med atombomber nord for Kabul....

>
“Hi,
My brother is an ex-Marine (I know – no such thing). He told me months ago (rather casually, I’m afraid) – when we were arguing over the phone about Bush possibly using nukes on Iraq – that these were just low-grade depleted uranium nukes they were talking about using – NOT the mushroom-cloud generating nukes that we traditionally think of when we talk about nukes – e.g., the ones that were used in Hiroshima and Nagasaki… Besides, he told me – the US had ALREADY used many of these low-grade depleted uranium nukes in Iraq, during the FIRST Persian Gulf war, back in the early 90’s.

He seemed to believe that this was common knowledge amongst the military, and most ex-military personnel. He said the only difference between Bush I and Bush II was that Bush II was being straight up front about the use of these weapons (as if that was something to commend him for…!!!)

So – I’m very inclined to believe this piece of scoop.”
..
“What I believe your brother meant, are LOW-YIELD nuclear weapons, i.e., of (relatively) low energy output, (between a few tons’ and a few hundred tons’ TNT-equivalent) which, due to clever design, such as the use of Red Mercury or Mercuric-Stibic Heptoxide (Hg2Sb2O7) as carrier and tamper for Pu-239 incorporated into its crystalline structure, combined with electromagnetic implosion using heavy fields generated by FCGs (Flux-Compression (explosive) Generators), can make even relatively miniscule amounts of Pu-239 fission, and are also much more efficient in the percentage of fissile material they manage to fission when they are initiated, so fallout is low, and the “Neutron Bomb” which is something like a very small nuke, produces a high-density neutron flux which can penetrate armor and also underground facilities and killed, most likely, the Iraqi soldiers in their dugouts in Kuwait, before they were bulldozed over.
<

493
http://jyllands-posten.dk/international/ECE7000499/militaerekspert-danmark-er-blevet-del-af-en-eksklusiv-klub/

Danmark følger USA i kampen mod IS.
Nu skal man lige huske at en bevægelse som IS ikke har tid til at tjene penge til våben og mad. Pengene og våbnene kommer fra sådanne lande som Israel og Tyrkiet, og indirekte fra USA.
Så Danmark støtter bevidstløst USA i kampen mod IS, som indirekte er en del af USA? Ulogisk?
Og USA er kendt for at gå ind for tortur og krænkelse af menneskerettigheder, og krigsforbrydelser i diverse lande. USA støtter for eksempel Israels krigsforbrydelser i Gaza.
Sa Danmark virker vist som en amerikansk nikkedukke, der går ind for tortur og krigsforbrydelser?

494
Kongresser om fri energi og lignende / Korncirkelforedrag
« on: September 05, 2014, 11:49:38 am »
Foredrag med billedshow af Winfried Walther

Fredag den 12. september, kl. 18.30 - ca. 22
Kulturhus Indre By. Charlotte Amundsens Plads 3, 1359 KBH. K.

Korncirkler er bedst dokumenteret fra England, men de optræder hvert år i mange lande og i stadigt mere kunstfærdige former. De udviser ofte en enestående geometrisk kompleksitet, harmoni og skønhed. Nogle cirkler måler over 250 m i diameter og er beviseligt opstået i løbet af få timer. De er næppe frembragt af mennesker, men hvem eller hvad kan tænkes at stå bag?

Walther vil give en nøjagtig beskrivelse af disse underværker på markerne og vil referere til naturvidenskabelige undersøgelser.
I næste trin vil han på basis af meditationer nærme sig en løsning af det afgørende spørgsmål: hvem frembringer disse meget præcise figurer? Hvad kan være hensigten?

Foredrag 1½ time, pause med mulighed for at købe forfriskninger i caféen, efterfulgt af samtale 1½ time.

Winfried Walther stiller her sin løsning af mysteriet til debat. Han viser, hvordan korncirklerne dannes, hvor langt tid det tager og hvorfor disse kunstfærdige former optræder i vores tid.

Winfried Walther arbejder som lærer på en steinerskole og har arbejdet meditativt gennem en årrække. Han holder en omfattende foredragsvirksomhed.

Entré: kr 125/100.
Alle er velkomne, der kræves ingen forkundskaber for at deltage.

Mange hilsener,
Frihedsforums idegruppe

495
Diverse alternativ helbredelse / Fjernhealing?
« on: September 05, 2014, 11:46:08 am »
Kære venner,

På nettet faldt jeg over en organisation, der healer gratis http://www.heartsandhands.dk  med tiltagende alder er der altid noget der skal repareres på, så nu spørger jeg, er det noget I kender?

Man kan åbenbar besøge nogle af healerne eller benytte sig af fjernhealing! Sidstnævnte kiggede jeg på for mange års siden, da nogen havde nogle apparater, hvor der skulle indsættes en bloddråbe. Metoden blev dengang indført af en læge (har glemt navnet). Dette foregår dog i dag på en anden (ikke mekanisk) måde.

Organisationen blev startet af Lars Muhl, der stadig er formand og andre kender ham sikkert som sanger, foredragsholder m.m.

Jeg anser mig selv som rimelig alternativ og har ind imellem berettet herom i det nu desværre ophørte ”diføt-nyt”. Såsom erfaringer med akupunktur, et middel mod parodontose, erfaringer med MMS o.s.v.

Nylig plagede skaden efter et 50 år gammelt biluheld (piskesmæld?) igen og eftersom kiropraktoren ikke længere kunne hjælpe, prøvede jeg en lokal craniosacralhealer. Forbløffelsen var stor over smertefrihed efter en blid 1/2 times behandling – men alt alternativ skal man jo selv betale!

Nu kunde jeg god tænke mig at høre noget om den omtalte organisation.

Med venlig hilsen

Albert

Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36