Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - anders

Pages: 1 [2] 3 4 ... 34
16
Bladet diføt*nyt / nr 30-39
« on: March 10, 2017, 11:22:44 pm »
nr 30-39

17
Bladet diføt*nyt / nr 20-29
« on: March 10, 2017, 11:19:16 pm »
nr 20-29

18
Bladet diføt*nyt / nr 10-19
« on: March 10, 2017, 11:15:20 pm »
nr 10-19

19
Bladet diføt*nyt / nr 0-9
« on: March 10, 2017, 11:11:43 pm »
dnyt 1-9

20
Bitcoins / Clif High 1. marts 2017
« on: March 05, 2017, 10:12:04 am »
https://www.youtube.com/watch?v=SXFJUAf9afA

Clif High forventer stigende kaos i den globale økonomi fra 15. marts og frem til måske juni.  Så kommer der en roligere periode på et måneder, så går det løs igen i årets sidste måneder. Mange banker vil gå i betalingsstandsning, i starten hist og her, (som det lige er sket i texas) efterhånden vil det brede sig til flertallet af banker. Det vil gå ud over aktiemarkedet, og derivaterne vil implodere hist og her. Det vil i starten lykkes at begrænse panikken ved store kapitalindskud, men de financiielle problemer vil sprede sig som en virus og blive mere og mere omfattende, indtil de fleste banker og finansmarkeder (i den vestlige verden) er ramt.

Han forudser for marts  2018 en sølvpris på mere end 1000 USD per oz, en guldpris på ca 4800 USD per oz, og en bitcoin pris på ca 13.500 USD.
han forudset at BitCoin prisen vil stige jævt og langsomt til de 13.000. Den vil så stige mere eksplosivt omkring 2019.

Guldprisen forventes altså at stige en faktor 4 i løbet af det næste år.
BitCoin forventes at stige en faktor 11 i løbet af næste år.
Sølvprisen forventes at stige en faktor omkring 60 i løbet af næste år.

På lidt længere sigt (>= 2 år) forventes BitCoin at stige kraftigt. Clif ønsker ikke at sætte tal på, for tallene han ser er meget høje. Man hvis man tænker en faktor 1000, så er det måske ikke forkert.

21
Antarctica / Russisk dokumentar
« on: March 03, 2017, 11:35:47 am »
https://www.youtube.com/watch?v=tbEUeEiJJr8

Den russiske dokumentarfilm om Antarctica. Om Nazisternes base dernede, og om rumvæsener.

22
Antarctica / Civile evakueres fra Antarctica?
« on: March 03, 2017, 11:31:54 am »
https://www.youtube.com/watch?v=nKV1ce-jHYs

et rygte om at militæret og Lockheed Martin rykker ind på Antarctica, og civile bliver evakueret.

Clif High fortalte i går at Lockheed Martin hyrer nye ansatte, som skal sendes til Antarctica.

23
Medieløgne og anden hjernevask / Fake News
« on: March 02, 2017, 10:48:18 am »
CIA og medierne har opfundet et nyt begreb "Fake News". De vil hjernevaske befolkningen til automatisk at ignorere alle nyheder, som massemedierne benævner som "Fake News"

Men massemedierne er selv leverandører at store mængder Fake News.

Links om massemediernes udbredelse af løgne:
http://yournewswire.com/wapo-publish-trump-disinformation/
https://jonrappoport.wordpress.com/2017/02/28/washington-post-fake-news-partner-with-the-cia/
http://www.globalresearch.ca/cia-main-peddler-of-fake-news-newly-declassified-documents/5577160

24
Det globale finanskrak / Pensionskasser går fallit
« on: March 02, 2017, 10:39:40 am »
Pensionskasser går i en form for betalingsstandsning i USA. Der har været en række tilfælde.

http://www.zerohedge.com/news/2016-05-12/here-come-lot-angry-teamsters-one-americas-largest-pension-funds-demands-taxpayer-ba

Her er det Teamsters pensionskasse, der går i en form for betalingsstandsning i nær fremtid. Muligvis vil skatteyderne skulle betale. Teamsters  er en af de største pensionskasser i USA.

Calpens pensionskassen, en anden af de største pensionskasser er også i pengenød, og vil igen reducere udbetalingerne til grupper af deres pensionister, fordi de ikke har penge nok til at betale hvad de har lovet, og hvad de hidtil har betalt.


25
DIFØT møder / torsdag 20. april 19:00: Ole Dammegaard
« on: February 28, 2017, 07:13:02 pm »
torsdag 20. april 19:00: Den svenske journalist Ole Dammegaard fortæller om konspirationer som mordet på Oluf Palme, angrebet på Krudttønden i København og Uttøya massakren i Norge.

Indgang 3, værelse 3.1.2 hos:
Danish Technological Institute (DTI)
Gregersensvej 1
2630 Taastrup

Entré: Medlemmer 30 kr., gæster 50 kr.

>
>
> En af verdens største eksperter i emnet 'den globale magtkonspiration' er faktisk en dansk-svensk journalist, forfatter mv., som har forsket meget seriøst i disse emner: Ole Dammegård. For ham og hans venner har det langtfra været ufarligt at optrævle de globale konspirationer og deres forbrydelser. Han skriver således på sit website:
>
>     ”My name is Ole Dammegård, I'm a prize winning author, investigator, former journalist, etc. For more than 30 years I have worked very hard on solving the mystery behind the assassination of the Swedish Prime Minister Olof Palme, something that has turned out to be a very dangerous task and has cost the lives of some dear friends.
>
>     Not only do I humbly believe that I've now managed to solve one of the centuries' biggest murder mysteries, my extensive research has also revealed incredible links to other big political 'events' like the killing of JFK, John Lennon, Robert Kennedy, Che Guevara, Salvador Allende, Pablo Neruda and many others as well as the cold-blooded sinking of m/s Estonia, taking almost 1000 innocent lives.”
>
> Hans bog, der dokumenterer alle hans opdagelser, er på hhv. 880 sider (den svenske version) og 1100 sider (den engelske version) og kan købes via hans website. Han har følt sig nødsaget til at flytte fra Skandinavien, for ikke at blive dræbt, som nogle af hans venner er blevet det!
>
> Ifølge hans 30 års efterforskning er der meget der tyder på at George Bush senior var direkte involveret i mordet på Olof Palme, fordi Palme havde truet med at afsløre hvad han vidste om George Bushs, Bill Clintons, Panamas diktator Manuel Noriegas og flere andres deltagelse i illegal international handel med våben og narko, f.eks. gennem det som sidenhen blev kendt som Iran-Contra skandalen – se hans bog. På nuværende tidspunkt overrasker disse konklusioner mig ikke – tværtimod. Det ligger i logisk forlængelse af de ting David Icke sagde og skrev for 20 år siden.
===============================================================

Han forudsagde i øvrigt temmeligt godt terrorangrebet i Stockholm for et par dage siden.
Hans kendskab til disse terrorangreb er så godt at han gerne melder et par dage før et terrorangreb at nu kommer der et nyt angreb. Her sagde han at han forventede at det ville komme om lørdagen, og det mest sandsyhnlige sted var København. Det kom så om fredagen i Stockholm. Det var en ret god forudsigelse....

26
DIFØT møder / tirsdag 07 marts 2017 19:00: Brilliant Light Power
« on: February 28, 2017, 07:11:34 pm »
tirsdag 07 marts 19:00: Medlemsmøde, hovedemne Brilliant Light Power (http://brilliantlightpower.com/).
Brilliant Light Power er ved at afteste en form for kold fusions reaktor, som kan levere af størrelsesorden 300 KW elektrisk effekt. De regner med at kunne udleje reaktorer i starten af 2018.

Indgang 3, værelse 3.1.2 hos:
Danish Technological Institute (DTI)
Gregersensvej 1
2630 Taastrup

DIFØT MØDET 07. marts 2017.

Der mødte 12 mennesker op til aftenen. 3 af de fremmødte havde kendskab til Brilliant Light Power.

Anders, som havde været I kontakt med BLP fortalte og viste videoer og præsenterede nogle slides.

Multi-geniet Randall Mills har grundlagt BLP. Kort efter Pons og Fleischman offentliggjorde at de havde opdaget kold fusion I 1991, fremkom Randall Mills med en teori for kold fusion, og han demonstrerede som den første at man kunne lave kold fusion med nikkel og let vand, I stedet for de meget dyre materialer som Pons og Fleischman bruggte, nemlig palladium og tungt vand. Næsten ingen troede på hans teori, men hans praktiske resultater var banebrydende, og især I Italien begyndte man at lave kold fusion med nikkel, og I mange år havde man på universitetet I Bologna en kold fusionsreaktor med nikkel, som kontinuerligt leverede 200 Watt. Det var her på universitetet at Andrea Rossi lærte at lave kold fusion med nikkel, hvorefter han havde held til at skalere reaktoren op til 1 MegaWatt, så han kunne sælge et antal af disse E-Cat anlæg.

Randall Mills har altid været I stand til at tiltrække investorer, og der er nu investeret lang over 100 millioner kroner I hans ideer. Han har gentagne gange offentligt demonstreret fusion meget overbevisende med meget stor udgangseffekt, langt over 100 kiloWatt. Men I mange år var hans reaktorer ikke modne til markedsføring. Hans seneste reaktor version er imidlertid moden, og han forventer at kunne masseproducere reaktoren I slutningen af dette år. Reaktoren er nu på størrelse med en stor fodbold. Den er fyldt med hydrogen gas med et lavt tryk og en temperatur omkring 3000 Celcius, og med sølv som katalysator. Reaktionen udvikler omkring 1 MegaWatt varme. Ved den høje temperatur er en stor del af strålingen synligt lys. Lysintensiteten er 1000 gange kraftigere end middagssolens lys, og med specielle vandkølede solpaneler kan han omdanne 60% af energien til elektrisk energi. De resterende 40% varme skal bortskaffes evt anvendes til fx boligopvarmning. Reaktoren bruger som brændstof almindeligt vand. 1 liter vand afgiver lige så meget energi som 100 liter dieselolie. Fremstillingsprisen for elektriciteten bliver meget lav, men BLP vil tage så mange penge for elektriciteten som markedet kan bære, indtil de har genvundet deres udviklingsomkostninger.

Ingen af de kendte energikilder kan konkurrere prismæssigt med BLPs energi. Almindelige solpaneler, vindkraft, vandkraft, dæmninger, atomkraftværker, osv vil alle være meget dyrere end BLPs energi. Der vil ikke være behov for højspændingsledninger der fordeler elektriciteten fra store centrale kraftværker. Samfundet vil få sin elektricitet fra talrige små kraftværker. Elforsyningen vil blive decentral og distibueret.

27
Diverse politiske mord / Kim Jong Uns halvbroder
« on: February 25, 2017, 08:51:05 pm »
http://www.zerohedge.com/news/2017-02-25/kim-murder-suspect-says-she-was-paid-90-rub-vx-toxin-his-face
 Kim Jong Un's half brother blev myrdet i lufthavnen i Kuala Lumpur af to kvinder, der smurte nervegassen VX i ansigtet på ham. Det er en meget avanceret mord metode. De to kvinder slap væk i første omgang men blev siden anholdt. De havde fået giften fra 4 nordkoreanske mænd. Det er uklart hvordan de selv overlevede at arbejde med giften.


28
Bitcoins / Bitcoins på forsiden ekstrabladet
« on: February 25, 2017, 05:36:08 pm »
http://finans.dk/live/okonomi/ECE9392436/nu-er-bitcoin-naesten-lige-saa-meget-vaerd-som-guld/?articleId=9392436&ctxref=ext

En BitCoin er næsten lige så meget værd som en unse guld.
Bitcoin er steget 180 procent på et år.

29
Bitcoins / Bitcoin stiger
« on: February 25, 2017, 10:08:12 am »
Hej finansinteresserede


Prisen på Bitcoins stiger meget for tiden, men det er stadig muligt at købe til en fornuftig pris og opleve meget store stigninger allerede i år, ifølge flere af de kilder jeg følger.


"A software engineer at USAA, Donald Berg, said that “Bitcoin could easily be the currency of tomorrow”.

So far, over 11,000 USAA members have Coinbase accounts."


Følg med i hvor mange bitcoins der handles

http://fiatleak.com/
Fiatleak - watch the world's currencies flow into bitcoin ...
fiatleak.com
http://fiatleak.com - watch the world's currencies flow into bitcoin in realtime: https://bitcoinwallet.com - Reserve your free user name, get free bitcoins on signup!https://www.deepdotweb.com/2016/03/23/usaa-integrates-bitcoin-access-member-accounts/
   
USAA Integrates Bitcoin Access Into Member Accounts - Deep ...
www.deepdotweb.com
Following last year’s successful pilot program, the Texas-based financial services company, USAA (United States Automobile Association), recently announced that all ...

30
Diverse alternativ helbredelse / Kræfthelbredelse med radioni
« on: February 25, 2017, 10:06:33 am »
DIFØT's Arne Christensen fuldendte i november 2016 sin helbredelse af min prostatakræft - efter 4 måneders radionibehandling. Jeg har​ fået helbredelsen checket og verificeret hos en anden radioni-healer.

Om 2.5 måned får jeg en MR-scanning, hvor sygehusvæsenet officielt så forhåbentligt erklærer mig kræft-fri. Sygehusenes læger kan ikke klare at høre et ord om helbredelse uden operation, så det kræver lidt listefødder overhovedet at få lavet en check dér - efter radionibehandlingen. Lægerne "får meget let meget stor modstand imod at gøre nogetsomhelst" hvis de hører det mindste om alternativ helbredelse. De siger rent ud, at de er bange for at blive til grin hos kollegerne.

I det sidste halve års tid har jeg også brugt ketogen diæt: At leve af af rå kål, gulerødder og vegetarisk fedt, samt undgåelse af alle kulhydrater, specielt sukker. Mælkeprodukter skal man også helst holde sig fra.

Så vidt jeg forstår om radioni-helbredelsen, som Arne udfører, går radioni-helbredelsen ud på, at han overfører healingen til sin patient og bruger sit radioni-apparat til at fokusere med. Som led i healing-kontakten og fokuseringen har Arne haft en bloddråbe fra mig liggende i sit radioni-apparat i de 4 måneder, mens healingen foregik.

For snart 50 år siden hørte jeg første gang om radioni. Så da Arne i DIFØT tilbød kræfthealing for snart et år siden, vidste jeg at det var særdeles brugeligt. Nogle få måneder senere fik jeg selv diagnosticeret prostatakræft, og da tog jeg omgående kontakt til Arne for at få healing.

Jeg er lige stødt på en artikel som jeg i 2008 fandt om en anden skånsom og effektiv form for kræfthelbredelse:
http://ing.dk/artikel/92184?nyhedsbrev
I mellemtiden har jeg ikke hørt yderligere om denne metode.

De bedste hilsener, Frede Levring

Frede Levring, M.Sc.E.E., Ph.D.
Mobile    +45   26 82 35 46 [Call: +4526 82 35 46]
Email     FL@Electrics.dk
Web       www.Electrics.dk
Store Mølle Vej 5  3. th
DK-2300 Copenhagen S
​-------------------------------

Pages: 1 [2] 3 4 ... 34