DIFOET FORUM

Alternativ sundhed og helbredelse og jordbrug => Vacciner => Topic started by: anders on November 24, 2014, 10:04:42 pm

Title: Vacciners rolle i udbredelsen af Ebola og HIV/AIDS.
Post by: anders on November 24, 2014, 10:04:42 pm
http://rense.com/general96/patientzero.html

Lidt materiale om hvordan medicinalfirmaerne laver vaccine-eksperimenter i fattige afrikanske lande, hvor risikoen for at blive stillet til ansvar er minimal.

Da vacciner i offentlighedens øjne er noget positivt, så kan man forklæde diverse andre eksperimenter som vaccine eksperimenter.

Artiklen handler mest om Ebola, der efter al sandsynlighed er spredt med vilje i Vestafrika med et eller andet formål.

Men den nævner også HIV/AIDS som en sygdom hvor vaccine eksperimenter spillede en rolle. For dem der kan huske historien, så blev HIV først spredt ved viruseksperimenter på homoseksuelle i ca 5 storbyer i USA, forklædt som et forsøg på at udvikle en hepatitis-B vaccine.

I denne artikel påståes det at HIV blev spredt allerede i romertiden, hvor højtstående romere eksperimenterede med sex med aber. Der nogen interessante argumenter for at det skulle være tilfældet. Man kan ikke umiddelbart afvise det.
 
 
Title: Re: Vacciners rolle i udbredelsen af Ebola og HIV/AIDS.
Post by: anders on January 16, 2016, 11:08:33 pm
http://www.zengardner.com/1987-who-admits-its-smallpox-vaccine-caused-aids/

Som bekendt blev HIV virussen udviklet på et amerikansk laboratorium for biologisk krigsførelse, og først spredt ved virusforsøg i ca 6 amerikanske storbyer, hvor man injicerede levende  virusblandinger indeholdende HIV til forsøgspersoner primært homoseksuelle.

1-2 år senere begyndte man at sprede virussen i Afrika, især Congo, hvor man brugte en koppe-vaccine, hvori der var blandet levende HIV virus.

Nu om dage er USA gået over til Ebola, der betragtes som mere effektiv end HIV til at udrydde befolkninger. USA har videreudviklet Ebola virussen, og taget patent på den. USA har eksperimeteret med vacciner indeholdende Ebola i Vestafrioka, præcist der hvor Ebola epedemien brød ud.
USA har indsat tropper i Vestafrika, under dække af Ebola epedemien. Vesafrika er rig på mineraler og råstoffer, som USA gerne vil stjæle.